Új igazolásaink, Dobos és Lakatos is nagyon várják már a rajtot

Az természetes, hogy egy hosszabb szünetet követően már nagyon várják a szezon kezdetét a futballisták, ez talán még inkább igaz, azokra akik új csapathoz kerülnek, hiszen az első tétmérkőzés mindig fontos, a játékostársak és a nézők számára is. Mi természetesen Dobos Attilát és Lakatos Bélát is megkérdeztük, hogy milyen érzésekkel várják a holnapi első tétmeccset.

Dobos Attila: Természetesen nagyon várom a rajtot, remélem győzelemmel tudunk kezdeni és az lökést adhat a bajnoksághoz.Bár nem ismerem a Heves megyei bajnokságot, de biztos vagyok benne, hogy nekünk van a legjobb csapatunk, és el tudjuk érni a céljainkat.Valószínűleg lesznek olyan meccsek amik előzetesen könnyebbnek ígérkeznek és abból válnak pokoli mérkőzések,és fordítva.Lesznek mérkőzések ahol jobban játszunk, és lesznek ahol kevésbé, de ez a lényegen nem változtat, Egernek kell az NBIII!!

 

A kiváló védőnk Lakatos Béla is hasonlóan vélekedik mint Dobos. Nagyon várja a rajtot és persze csak a bajnoki cím lobog a szeme előtt.

Lakatos Béla: A csapattal együtt nagyon várjuk már a bajnoki rajtot, erre készülünk hetek óta. Ez lesz az első “tétmérkőzésem” egri színekben, fontos, hogy győzelemmel és lehetőleg jó játékkal párosuljon.Ez megfelelő önbizalmat adhat nekem is és a csapatnak is a folytatásra. Bajnokságot akarunk nyerni, ez a cél , amihez minden mérkőzésen ki kell adni magunkból a maximumot!

Vélemény, hozzászólás?