Szoros meccsen kapott ki az U17-es csapatunk

Pápai Zoltán tanítványai Pesten a Pénzügyőr ellen játszottak a tavasz harmadik fordulójában. Sajnos egy szoros meccsen vereséget szenvedtünk. Rengeteg problémával küzdött a csapat, Eged Armand betegen ült le a padra, Ladányi pedig kapusként a mezőnybe lett nevezve. Sőt egy sérülés miatt még kényszerű cserét is végre kellett hajtanunk. Minden probléma ellenére hatalmasat küzdöttek a srácok.

Pénzügyőr SE – Eger SE 3-2 (0-1)

Eger: Ardai Á. – Simon D.,(Ladányi B.),  Fónagy M., Farkas K., Révész A. – Madarász Zs., Katrinák Z., Kovács M., Gyetvai M. – Molnár B., Vona Csaba. Csere: Kelemen K., Ladányi B., Eged A.,

 

Gólszerzőink: Molnár B, Farkas K

Pápai Zoltán: Igazából nagyon rossz hetünk volt. Van sérültünk és sok beteg játékosunk is. Nagyon foghíjasan utaztunk el a mérkőzésre. Nagyon felforgatott csapattal kezdtünk, ennek ellenére dicsérnem kell a fiúkat mert nagyon nagyot küzdöttek és szépen helyt álltak. Vezettünk is az első félidőben. Sajnos a második félidőre nagyon elfáradtak a srácok. Kaptunk egy elkerülhető gólt amivel egyenlítettek, majd a végén mikor már csak 6 perc volt hátra ajándékoztunk nekik még kettőt. Egy tizenegyest és egy rossz felszabadítás utáni találatot. Igaz még a 90. percben szépítettünk. Sokkal több volt ebben a mérkőzésben, rászolgáltunk volna a végig kontrákkal apelláló ellenfelünk ellen az egy pontra. Sajnálom a fiúkat, de gratulálok nekik.

 

 

Vélemény, hozzászólás?