Sajnos várható volt a Sajóvölgye elleni két vereség

NBII, U15:

Sajóvölgye SE – Eger SE 9-0 (4-0)

Eger: Nagy D. – Pataki, Lates, Varga, Molnár,  Simon L. – Fajcsák, Gulyás, Zay, Bacsó, – Császár

Lengyel Lajos: Tartalékosan, a magasan legjobb csapat ellen saját magunkat vertük meg a bátortalan félszeg játékkal. 5 gólt kaptunk szögletből, illetve öngólt is lőttünk.

NBII, U14:

Sajóvölgye SE – Eger SE 13-0 (8-0)

Eger: Nagy D. – Koós M., Rácz D., Hammer B., Terjék D., Kovács Á., Bozó K., Jordán T., Bukucs G., Duró Zs.(Kozma B.), Laki B.

Székely Károly: Már második hete, hogy nem tudunk sem rendesen edzeni, sem egészségesen fel állni a mérkőzéseken, mert mindig van annyi egyéb program a gyerekeknek, hogy el fogy az erő a figyelem  a motiváció. A csapat 5 kisebb korú gyerekkel és két olyan játékossal aki tegnap az oltástól még lázasan feküdt, állt fel. Nem is tudtunk méltó partnerei lenni a Sajóvölgye csapatának, pedig ők a legnagyobb ellenfelek, ő ellenük lehet a legélesebb meccset játszani, pedig ott vannak a legjobb edző kollégáim (Barátok) mint ellenfelek és ezért is szeretek ott játszani! Ott mindig harakiri meccset játszottunk eddig! A Sajóvölgye csapata úgy néz ki ahogy egy u14-nek ki kell néznie bárhol az Eu-ban létszám – felépítés – felszerelés – akarat -játékosság – gólra törés – bátor párharcok – és előre ! Gratulálok Nekik! ezt kellene látni minden megyei up csapat edzőjének vezetőjének és up játékosának! Ez nem a Bayern München de mégis úgy néz ki mint profi felnőtt csapat. Ide kell eljutni! A meccsen kicsik voltunk a párharcokban, lassúak a versenyfutásban, félénkek az ütközetekben.Az eredmény nem szégyen hanem keserű igazság ami a megyében elég itt nem elégséges. Van hova fejlődni de ehhez edzeni dolgozni kell. Köszönöm Duró Zsombinak hogy jött és fájdalommal is játszott Bozó és Hammer a lázas ágyból jött el. Sajnálom, hogy tegnap ennyire futotta erőnkből.

 

Vélemény, hozzászólás?