Szabó megköszönte, az Eger II. kiütéssel nyert

Fotó: Márkus Attila

EGER SE II–EGERSZÓLÁT 4–0 (0–0)

EGER: Korsós I. – Palágyi M., Dóczi I., Lehóczky Zs., Aux R., Farkas Zs. (Huszár L., 79.), Lázár L. (Pápai Z., 46.), Petrik L., Aux P., Nyilas L. (Nagylaki D., 72.), Szucsik Á. Játékos-edző: Szabó Béla.
EGERSZÓLÁT: Kocsis Á. – Montvai Z. (Birincsik D., 79.), Horváth L., Csepcsányi G., Rácz G., Besenyei R., Tompos K. (Kristály P., 67.), Bata Á., Tompos Á., Boruzs N., Dancs Sz. (Montvai Zs., 60.). Edzők: Linninger István, ifj. Horváth László.
GÓL: Lehóczky Zs. (49.), Pápai Z. (70., 74.), Farkas Zs. (78.).

SZABÓ BÉLA: Köszönöm Molnár Robinak, hogy 42 évesen nem követelte magát a csapatba,pedig megtehette volna! Köszönöm a 45 éves Pápai Zolinak,hogy nem követelte magát a kezdő csapatba hiszen tudja,hogy 45 perc is elég a góljaihoz! Köszönöm, hogy a 43 éves Farkas Zsolti berúgja a tizenegyest,pedig 10 éve azt mondják rá,hogy öreg!! Köszönöm a lassan 50 éves Aux Petinek,hogy mindig jól játszik! Köszönöm Magyar Tominak,aki mindjárt 40 éves,hogy hazajön Budapestről minden hétvégén. Köszönöm a csapatnak,hogy összetart és elfogadja a döntéseimet,és köszönöm Uria Grasssinak,hogy magáénak érzi ezt a csapatot! És köszönöm a fiataloknak,akik motiválnak minket minden héten! Lehó! Ha ti nem lennétek,akkor már mi sem!! Köszönöm Lehónak is ezt a szép eredményt! Köszönöm mindenkinek aki segíti a csapatot!Nem feledve az első csapatból érkezőket! Gratulálok a csapatnak,büszke vagyok rátok! És Isten Éltesse a TEK kötelékében ránk vigyázó Petrik Lacit!

Vélemény, hozzászólás?