Erre nincsenek szavak! Parádé a Kölyökligában!

U12 Kölyökliga, Eger 4.forduló

Eredmények:

Eger SE 3-2 Jászberényi FC

Gól: Molnár Gábor (2), Kis Atilla

Eger SE 1-0 UTE Labdarúgó Akadémia

Gól: Tari Bendegúz

Keret: Egyed Dániel, Molnár Gábor, Tari Bendegúz, Fűkő Dominik, Németh Boldizsár, Antal Donát, Bozó Zsombor, Grassi Elia, Ferenczi Soma, Németh Gábor, Mester Csanád, Hegyi Zalán, Hamar Botond, Kelemen Balázs, Kis Atilla

Szakál Csaba: Tisztában voltunk vele, hogy a Kölyökliga talán két legerősebb csapata utazik hozzánk a hétvége folyamán. A Jászberényi FC tavaly megnyerte a Kölyökligát. Csapatszinten nagyon masszív és egyénileg is nagyszerű játékosokból álló csapatról van szó. Az UTE Labdarúgó Akadémiáról pedig köztudott, hogy az Ország egyik legjobb csapata. A hét folyamán a fiúk elmondást nem tűrően edzettek. Hozzáállásuk szinte profi volt, de ez általában mindig így szokott lenni. Viszont most egy kicsivel mégis más volt feelingje a dolognak. Tudtuk jól, hogy két győzelem esetén a tabella élére ugorhatunk. Nem voltunk könnyű helyzetben, hiszen két alap ember is hiányzott a kezdőből és ezenkívül ketten megfázás miatt kidőltek pénteken. A Jászberényi FC csapata ellen kezdtük az első mérkőzést. A srácok nagyszerűen futballoztak. Első perctől kezdve letámadtuk ellenfelünket és nagy nyomást helyeztünk rájuk. Ennek meg is lett az eredménye. Hamar kétgólos előnyre tettünk szert és ezenfelül sok lehetőségünk is volt még. A JFC kapusa 2-3 nagy bravúrt is bemutatott. Egy egyéni hiba után szépíteni tudott a JFC a félidő végén. Rögtön a második félidő elején gólt tudtunk szerezni. A kapufát kétszer is eltaláltuk és jó pár lehetőséget elpuskáztunk. A mérkőzés vége felé újabb hibát vétettünk és 2. gólját is megszerezte Jászberény. Győzelmünk abszolút nem forgott veszélyben. A találkozó nagy részében a mi akartunk és játékunk érvényesült. Nagyszerű dolog, hogy Kis Atilla két évvel fiatalabbként bemutatkozott az U12-ben, s mi több nagyszerű egyéni alakítását követően, zseniális gólt szerzett a Jászberényi FC ellen.

Az UTE elleni mérkőzésen a támadó játékunk nagyon kapkodós volt. Türelmetlenek voltunk és rengeteg labdát adtunk el. A döntő pillanatokban rendre rossz megoldást választottunk. Ami pozitívum, hogy ellenfelünknek a mérkőzés folyamán nem volt kapura lövése. A védekezésünk minden téren rendben volt. Akadt pár lehetőségünk, amit úgyszintén elpuskáztunk ezen a meccsen is. Összességében megérdemelten nyertük meg mindkét mérkőzést és álltunk a tabella élére. Gratulálok a fiúknak!

U11 Kölyökliga, Jászberény 4.forduló

 

Eredmények:

Eger SE 3-0 UTE Labdarúgó Akadémia “A”

Eger SE 9-0 Jászberényi FC

Szakál Csaba:  Hasonló volt a helyzet mint az U12-es korosztályban. A különbség annyi volt, hogy itt a tabella első helyéről vártuk a JFC és az UTE Labdarúgó Akadémia elleni összecsapásokat. Az első meccset az UTE ellen játszottuk. Számtalanszor találkoztunk már egymással az elmúlt évek során. Nagyszerű képességű játékosokból álló, Magyarország egyik elit csapatáról van szó, akiket egy remek, felkészült edző irányít. Rögtön a kezdés után támadólag léptünk fel. Elképesztően koncentráltak és motiváltak voltunk az egész mérkőzésen. A mérkőzést végig irányítottuk és lehetőséget sem adtunk ma az UTE csapatának. Első gólunkat egy szöglet utáni kavarodásban szereztük meg. Sok lehetőséget alakítottunk ki, de ellenfelünk kapusa hárítani tudta azokat. A kapufát kétszer is eltaláltuk, majd nem sokkal később megszereztük a második találatunkat. 2-0-ás vezetés után egy büntetőt is elhibáztunk. A második játékrészben is adódtak helyzeteink jócskán. A 2. félidő közepe felé egy szépségdíjas gólt rúgtunk ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt. Gratulálok Moskovits Gabi kollégámnak és további sok sikert kívánok nekik! Remélem hamarosan újra összecsaphatunk.

A következő meccsen az ellenfelünk a JFC csapata volt. Abszolút nem vettünk visszább a tempóból. Szebbnél szebb gólokat szereztünk. A találkozót úgy hoztuk le, hogy Jászberény egyszer sem tudott kapura rúgni ellenünk. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy bőven a két számjegyű végeredmény lett volna a reális, ha minden kapus elleni helyzetet értékesítettünk volna. Gratulálok a srácoknak és külön kiemelném azokat a játékosaimat, akik szombaton az U12-ben is helytálltak és helytállnak hétről hétre!

Keret: Egyed Dániel, Molnár-Nagy Marcell, Németh Gábor, Grassi Elia, Ferenczi Soma, Mester Csanád, Hegyi Zalán, Kelemen Balázs, Hamar Botond, Szomszéd Dávid, Barta Csongor, Jakab Balázs, Jászberényi Péter

 

U10 Kölyökliga, Jászberény 4.forduló

Eredmények:

Eger SE 16-0 Jászberényi FC

Eger SE 4-0 UTE Labdarúgó Akadémia “A”

Szakál Csaba:  Szívem szerint ugyanazt írnám értékelésnek, mint amit az U11-es korosztályhoz. A különbség csupán annyi volt, hogy az UTE ellen egyel több gólt szereztünk, a Jászberény ellen pedig összejött a kétszámjegyű végeredmény. Mindkét mérkőzésen nagyon fegyelmezetten játszottunk. Ellenfeleinket abszolút nem hagytuk kibontakozni és már a saját kapujuk előterében folyamatos nyomás alá helyzetük őket, aminek meg is lett az eredménye. Letámadásunk remekül működött. A labdaszerzések után veszélyesebbnél veszélyesebb támadásokat tudtunk vezetni, amit villámgyorsan be is fejeztünk. Csapatszinten és egyénileg is, támadásban és védekezésben egyaránt remekül működtünk. Kapusainknak sok dolga nem akadt, viszont lábbal nagyon jól segítették a játékunkat, ami nagy előny volt. A hosszú indításokat is nagyszerűen akadályozták meg. Itt is csak gratulálni tudok a csapatomnak! Ügyesek voltak nagyon!

Keret: Gyuricskó Botond, Sass Dominik, Kis Atilla, Kiss Gábor, László Soma, Papp Kelemen, Meggyesfalvi Balázs, Török Ádám, Racsek Zoltán, Zbiskó Norman, Jakab Levente, Nagy Dusán

Vélemény, hozzászólás?