U15 Meccsek

Hmi u15 bajnoki. Gyöngyös 2018.okt.26. péntek 14ó30 füves
Balázs M
Török J -MészárosH – HammerB (BukucsG) – LányiB
Kozma B – FejesÁ – KrinszkiB (LakiB)
KovácsÁ – BozóK (MajorB) – RáczD (FerenczJB)
Gól:BozóK (1)
Bozó K szemfüles gólja gólratörő játéka és Balázs Máté védései jelentettek élményt ill. labdarúgásra hasonlító pillanatot.Nem hivatkozhatunk a körülményekre elől határozottan kell játszani függetleníteni magunkat a sok rossz indulatú bekiabálásoktól be kell rúgni a helyzeteket higgadtnak maradni mindvégig.
NBII. u15(04) bajnoki 2018.okt.27. szombat 10ó00
siralmas öltözők káprázatos fekvésű pálya nagyméretű jó füves pálya
NagyD
FejesÁ (KozmaB) – HammerB – BukucsG – KoósM
LakiB – KrinszkiB – RáczD
MajorB – BozóK – TerjéK (KovácsÁ)
gól: TerjékD(1)
Gyönyörű környezetű pályán nagyon jó felépítésű gyors a kisjátékban ragyogóan játszó jó csapat ellen játszottunk. Most látszott hiányoztak a gyors embereink emiatt kaptunk két gólt. Az ellenfél többet birtokolta labdát de a mi kontráink nagyon jók voltak állandó veszélyt jelentett az ellenfél kapujára és az nagyon jó érzés volt hogy az ellenfél kapujától 20-25 méterre nagyon jól működött a letámadásunk sok labdát szereztünk sokat lőttünk kapura. Egy ilyen labdaszerzésből szereztünk gólt Terjék D révén és csak sajnálni lehet hogy több helyzetünkből nem lettek gólok csak kapufák.
 Jó volt látni a meccset és átélni is mert két igen jó csapat játszotta ki kell mondani elég jó színvonalon! A kapuban Nagy D bravúrosan védett, a védelemben csak a két szélen maradtunk alul lassúságban középpályán és elől jól kombinálva rengeteg labdát szereztünk rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de most is voltak labda kezelési hibáink amiből táplálkozott az ellenfél. Örömteli volt TerjékD gólveszélyes játéka és kiemelkedett BozóK csatárjátéka a labda megtartásai 1v2 ill. 1v3 ban való bátor játéka. Jó volt ! Gratuláltam a srácoknak.A meccs után közösen ebédeltünk a Galcsik étteremben ahol szintén jól éreztük magunkat! Köszönöm a srácoknak hogy Salgótarjánból haza érve behordták a 40db kiskaput a másnapi Bozsik fesztiválhoz!

Vélemény, hozzászólás?