NB III. – Hétvégén kezdődik a pontvadászat


A hétvégén a 17. fordulóval folytatódik a pontvadászat az NB III-ban. Csapatunk ellenfele vasárnap 14,30 órakor a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Nyírbátori FC csapata lesz.

A tabellán három helyezés és négy pont választja el a két csapatot egymástól Az őszi szezont a Nyírbátori FC a 8. helyen zárta, 7 győzelemmel, 3 döntetlennel és 6 vereséggel, 22 gólt lőttek és 21-et kaptak a szezon első felében. Csapatunk jelenleg a 11. helyet foglalja el, 20 pontot szereztünk, 5 győzelemmel, 5 döntetlennel és 6 vereséggel. A mérkőzéseken 16 gólt rúgtunk, az ellenfelek pedig 16 alkalommal találtak be a kapunkba.

A hétvégéről Vígh Ferenc vezetőedző osztja meg gondolatait a honlapunkon.


Nagyon nem úgy alakult az utóbbi egy-két hét ahogyan szerettem volna. Sérülések, betegségek, de nem keresem a kifogásokat. Bajnoki mérkőzés következik és az a legjobb csapat aki a pályára lép szombaton. A Nyírbátor egy ember kivételével a tavalyi keret és előttünk állnak a tabellán. Kíváncsian várom tétmérkőzésen egymásért mire lesz képes a csapat. Nagyon fontos lenne a jó rajt, de a tavasz nem egy mérkőzésből áll!



Vélemény, hozzászólás?