NB III. – Gresó Mátyás ősztől a Jászberényi FC-ben folytatja


Gresó Mátyás a csapatunk egyik meghatározó játékosa ősztől a Jászberényi FC csapatában folytatja pályafutását. Matyi az előző szezonban 26 mérkőzésen szerepelt az Eger SE NB III-as csapatában, melyből 25 alkalommal kezdőként futott ki a pályára. Játékosunk a idényben 11 gólt szerzett, mellyel a legeredményesebb volt, valamint a teljesítményével a NB III. Keleti csoportjának a 9. helyét foglalta el a góllövő listán.


Honlapunkon megkérdeztük átigazoló játékosunkat, hogy mondjon pár szót az Egerben töltött 3 évről, valamint a váltásról:

– Először tartozom egy nagy köszönettel Egernek és különösen Harmati Péter elnök úrnak! Átigazolásomról annyit, hogy senkinek nem kell bemutatni a Jászberény csapatát. Ebben a bajnokságban élcsapatnak számítanak, az utolsó fordulóig a feljutás kapujában álltak. Jött tőlük egy megkeresés és kaptam egy ajánlatot, melyet én elfogadtam és így ősztől a Jászberényi FC-ben folytatom pályafutásom. Nagyon szép három évet hagyok magam mögött Egerben, mint a csapatban, mint a magánéletben családra találtam itt. Egy nagyon fontos állomás volt a város az életemben, amit sosem felejtek el, de most menni kell, az élet így alakította valamiért. 

Egyúttal még egyszer köszönök mindent, hajrá Eger!

Köszönjük az egri éveket és sok sikert kívánunk a Jászberényi FC-ben! 


 

Vélemény, hozzászólás?