NB III. – Új igazolásunk: Bagdán Gábor


Ezúttal a Fővárosi Víművek SK csapatából érkező Bagdán Gábort kérdeztük.


Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

– Évekkel ezelőtt már volt szerencsém együtt dolgozni Klink Zoltánnal a III. kerület csapatánál, és ő keresett meg most is a lehetőséggel, hogy jöjjek próbajátékra Egerbe.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásod?

– A Vasas csapatában kezdtem el focizni 6 éves koromban, 7 éven keresztül tartoztam a Vasas családba, azután 3 évig a Mészöly Focisuliban játszottam, ahol szép sikereket értünk el, mind idehaza, mind pedig külföldön, ezután következett a III. kerületi TVE csapata, ahol szintén 3 évet töltöttem el és bemutatkozhattam az NB III-as felnőtt csapatban. A stabil játéklehetőség miatt az elmúlt 2,5 évet pedig a BLSZ I-es Vízművek csapatában futballoztam, ahol remek edzők kezei alatt voltam és nyugodt környezetben tudtam tovább fejlődni.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

– Eddig csupa pozitívumot tudok mondani, mind a városról és a csapatról is, hiszen rengeteg új embert ismertem meg és a srácok is nagyon barátságosan fogadtak , így könnyen beilleszkedtünk. Fiatal a keretünk, amiben rengeteg a potenciál és tudom, hogy az elvégzett kemény munka majd meghozza a gyümölcsét és szép sikereket érhetünk el közösen. Hajrá Eger!

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Bagdán Gábor)


 

Vélemény, hozzászólás?