NB III. – Új igazolásunk: Bartusz Dániel


Következő friss igazolásunk a UTE Akadémiától érkező Bartusz Dániel


Hogyan kerültél kapcsolatba az Eger SE-vel, miért ezt a csapatot választottad?

– Az Eger SE-vel a menedzsereim által kerültem kapcsoltba. Ök ajánlották nekem ezt a csapatot. Ezután eljöttem próbára, ahol megtetszettem az edzőnek, beszéltem Harmati Úrral is a jövővel kapcsolatban, a csapat terveiről a következő szezonra… Ezeket mind átgondolva született a döntés, hogy itt folytassam az UTE Akadémia után, mert tetszett a terv, a feltételek és természetesen az itteni öltözői hangulat.

Kérlek mutasd be eddigi labdarúgó pályafutásod?

– Eger előtt Szerbiában is futballoztam mivel ott nőttem fel. A helyi csapatban kezdtem el focizni 6 évesen, az FK Vojvodina-ban majd néhány év után megkeresett az egyik legerősebb csapat a megyében, az FK Bečej. Egy ott töltött szezon után felfigyelt rám az UTE scoutja és 16 évesen otthonról Pestre költöztem. Három fantasztikus évet töltöttem el Újpesten.

Milyenek a tapasztalataid az eddig itt töltött időről, hogy érzed magad a csapatban?

– Ez a három hét nagyon gyorsan telt el. Sokat edzünk és sokat fejlődünk, mint játékosokként, mint emberekként az új vezetőedzővel, Klink Zoltánnal. Az edzések változatosak, érdekesek és kellően nehezek is. A csapatban nagyon jól érzem magam, az öltözői hangulat fantasztikus és úgy érzem, hogy a többiek nagyon jól fogadtak be és ami számomra nagyon fontos, hogy segítenek nekem, mint legfiatalabbnak gyorsabban és jobban beilleszkedni és megszokni a felnőtt futballt.

Köszönjük a válaszokat, sok sikert kívánunk az EGER SE csapatában!


MLSZ játékos adatlap (Bartusz Dániel)


Vélemény, hozzászólás?