NB III. – MŠK Novohrad Lučenec – Eger SE 1-6 (0-2)


MŠK Novohrad Lučenec – Eger SE 1-6 (0-2)

Felkészülési mérkőzés

Cinobana/Szinóbánya Szlovákia, 2019.07.24.


Eger SE:

Nacsa P. – Farkas K., Valkay R., Benke N., Csiki N., Lőrincz P., Titkó K., Haász T. B., Pataki V., Bartusz D., Stampf A.

Cserék: Vajda Á., Árvai Á., Debreczeni D., Vitelki B., Révész A., Kovács D., Csorba A., Antal Zs.

 

MŠK Novohrad Lučenec:

Miroslav G. – Dusan V., Dusan K., Milah V., Erik M., Miroslav S., Kevili O., Adam K., Hehanya R., Samuel B., Uros M.

Cserék: Tomas M., Andrey P., Robert B.


Góllövők:  Farkas K., Bartusz D., Árvai Á. (2), Vajda Á. (2)


Újabb felkészülési mérkőzésen van túl NB III-as csapatunk. Ezúttal is szlovák ellenfelünk volt, a MŠK Novohrad Lučenec gárdája. Minden tekintetben sikerült felülmúlni ellenfelünket, így nem meglepő a 6-1-es győzelem.


Klink Zoltán

vezetőedző

Előzetesen egy kemény, párharcokra kényszerítő, erőfocit játszó ellenfélre számítottam, erősebbre, mint a múlt heti Fülek csapata. Azonban már a kezdés után nyilvánvalóvá vált, hogy labdabirtoklásunk esetén a megnövelt területű mélységi játékunk ellen nincs ellenszerük, a visszatámadással nem tudtak mit kezdeni és bár szlovák csapatról van szó, meglepő módon 4-0 után azt éreztem feladták a meccset, csak a bíró hathatós segítségével tudták megúszni a még nagyobb vereséget. Vitelki Balázs személyében egy fiatal középpályást  teszteltem a héten és úgy döntöttem, szerződést ajánlunk neki. Meggyőződésem, hogy sok örömöt fog szerezni az egri szurkolóknak játékával. Kialakult a végleges keret, kezd összeállni a fejekben a követendő taktika és annak elemei. Elég fukar vagyok a dicséretet illetően, de most azt kell mondanom tetszett, amit a srácok a pályán csináltak!

Mérkőzés fotók (MŠK Novohrad Lučenec-Eger SE)


Vélemény, hozzászólás?