NB III. – Vereség a Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonában


Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Eger SE 12-0 (6-0)

Felkészülési mérkőzés

Gyula, 2019.07.28.


Eger SE:

Nacsa P. – Farkas K., Debreczeni D., Antal Zs., Valkay R., Benke N., Vitelki B., Pataki V., Árvai Á., Stampf A., Lőrincz P.

Cserék: Kovács D., Haász T. B., Csorba A., Pratsler A., Bartusz D., Révész A., Varga H., Vajda Á.

Gólok: Moga (15.), Andorka (21., 35., 40., 44.), Varga (30.), Pongrácz (50.), Gajdos (53.), Sóron (60., 81.), Bitó (65., 71.)


Klink Zoltán

vezetőedző

Amennyiben nem láttam volna a mérkőzést, csak az eredményt látnám, azt gondolnám, ezt a csapatot porrá verték. Szombatra és vasárnapra 2 mérkőzést terveztem, 2 külön csapattal. Rendszeressé válik, hogy az utolsó pillanatban lemondják a találkozókat, így történt most is. Ezért a vasárnapi meccsen így megint külön kellett vennem a srácokat. Nem érdekelt, hogy NB II-es ellenféllel játszunk, ez egy edzőmeccs, semmilyen pontot nem adnak érte, csak tapasztalatot. Beparkoltathattam volna őket 26 m-re a kapunk elé és akkor 0-0-ás meccset játszunk. De az nem én lennék, ugyanolyan taktikával küldtem ki őket, mint amit eddig gyakoroltunk. 32 percig csak egy rögzített helyzetből (szöglet) elért találattal vezettek ellenünk és addig nekünk is volt 2 ajtó-ablak ziccerünk, amit nem értékesítettünk. Ami ezután történt, azzal nem foglalkozok, ez ránk tartozik, Annyit megjegyeznék, a bírók nem álltak a helyzet magaslatán, főleg a partjelzők.

A második félidőre beküldtem a fiatalokat is, kell hogy érezzék, mennyivel gyorsabb a játék, mennyivel agresszívabbak egy osztállyal feljebb. Azt ígértem a tél végéig fel fogjuk venni a versenyt a feljebb levő osztályokkal. Ezt most is tartom. Nem hozsannáztam, amikor 3. ligás csapatnak 6-ot rúgtunk és most sem vagyok elkeseredve, hogy 6-ot kaptunk. Nem játszottak le a pályáról minket, nem voltunk alárendelt szerepben. Megnéztem felvételről is a meccset, természetesen vannak hibáink és ezeket ki fogjuk javítani. Akik eddig ellenünk szurkoltak, azok ezután is ezt fogják tenni, akik meg drukkolnak nekünk, azok tudják,hogy jó úton járunk. Pontosan tudom mit csinálok és azt is tudom, hogy el fogjuk érni a céljainkat.

 

Vélemény, hozzászólás?