NB III. – Első hazai mérkőzésünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban


Vasárnap játsszuk az első hazai mérkőzésünket a 2019-2020. szezonban. A játéktérre nem lehet panasz, mivel az utóbbi idők legjobb pályája várja a csapatokat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. 

Ellenfelünk az előző szezon bronzérmes csapata az ESMTK, akik sokáig a feljutásért is versenyben voltak. Az első fordulóban Budapesten fogadták az újonc FC Hatvan csapatát, akiket a egy 70. percben szerzett büntetővel győztek le.

Csapatunk az első fordulóban Cegléden vendégeskedett. Sajnos nem a tervek szerint sikerült a nyitóforduló, 3-0 arányban maradtunk alul a Ceglédi VSE gárdájával szemben.

Az előző szezonban, az őszi fordulójában, Egerben az ESMTK vendégként nyert 1-0-ra, viszont a tavasszal simán nyertünk Budapesten 4-1, az akkor még a feljutásért harcoló hazaiak ellen.


Az első hazai mérkőzésről megkérdeztük vezetőedzőnket, Klink Zoltánt is.


Végre a STADONBAN lehetünk! Ez fel kell, hogy dobja a srácokat és egy olyan meccset kell játszaniuk, hogy 2 hét múlva még több néző legyen a lelátókon. Megmutattam nekik,milyen hibákat követtek el az első találkozón, ezeket nem szeretném újra látni. A vasárnap mindig ünnepnap, azt szeretném,hogy a szurkolók elégedetten távozzanak az arénából!

A mérkőzés játékvezetője: Muhari Gergő

Asszisztensek: Kulcsár Dániel, Deme Rajmund



Vélemény, hozzászólás?