NB III. – Hétvégén Füzesgyarmatra utazunk


Vasárnap, az NB III Keleti csoport 4. fordulójában Füzesgyarmatra utazunk.

A Füzesgyarmati SK az első két fordulóban vereséget szenvedett, vendégként a Jászberényi FC, majd hazai pályán a Ceglédi VSE ellen. Viszont az előző vasárnap az ESMTK otthonából elhozták a három pontot. Így jelenleg a tabella 8. helyét foglalja el.

Sajnos a mi hétvégénk nem sikerül ilyen jól. Az újonc FC Hatvan otthonában szenvedtünk vereséget, így ugyancsak három ponttal a 9. helyen tanyázunk.

Az előző szezonban az első mérkőzésünket a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban játszottunk, ahol 2-1-es vereséget szenvedtünk, majd tavasszal Füzesgyarmaton is alulmaradtunk.


Honlapunkon megkérdeztük  Klink Zoltán vezetőedzőnket és a kétgólos Vajda Ákost, hogy mit vár a hétvégi mérkőzéstől.


Szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni a füzesgyarmati bajnokiról. Igaz több sérültünk van, többen szalagproblémákkal küzdenek, de a hiányzókat is pótolni fogjuk. Csapatként működve lesz esélyünk a sikerre.

Véleményem szerint az eddigi legkomolyabb erőpróba lesz ez számunkra az idei szezonba! Nem csak azért, mert a Füzesgyarmat egy masszív, feljutásra esélyes csapat, hanem a hazai pályájuk és az ottani közeg miatt is nehéz dolgunk lesz.  Mindenesetre, ha kellő koncentrációval megyünk ki a mérkőzésre és elől a gyors játékosaink gólra tudnak váltani egy-egy helyzetet, akkor akármilyen nehéznek is tűnik elérhetjük a céljainkat!

A mérkőzés játékvezetője: Takács Ákos

Asszisztensek: Benkő Róbert, Gavalla-Kulcsár Judit


NB III. Keleti csoport – Aktuális tabella


A forduló mérkőzései:


 

Vélemény, hozzászólás?