U12 – Őszi szezon értékelés: Elértük az őszre kitűzött célokat


Újra Kollár Péter vezetőedző beszámolóját olvashatjuk a honlapunkon, ezúttal az U12-es korosztály őszi szezonjáról tudhatunk meg többet.


Az edzéseket 2019.07.22-én kezdtük el. Sajnos a nyaralások és a nyári szünet miatt nem mindig teljes létszámmal tudtuk az edzéseket tartani, de szerencsére ez változott, mint ahogy a gyerekek hozzáállása is. Természetesen elsődleges feladatunk a játék megszerettetése volt különböző feladatok és kihívások elé állítva a srácokat így fejlesztve képességeiket ebben is sikerült előre lépnünk és büszkén mondhatom bárkivel sikerült felvennünk a versenyt. Én élveztem minden percét mind az edzéseknek mind a mérkőzéseknek. Jó volt látni, ahogyan fejlődnek hétről hétre. Vannak bizonyos területek, amiben viszont még előre kell lépnünk technikai, taktikai, gyorsaság fejlesztés, reakció idő fejlesztés, januártól erre fogjuk helyezni a hangsúlyt. Úgy érzem sikerült elérnünk az őszre kitűzött célokat, tavasszal nagy meglepetéseket fogunk okozni, de ehhez elengedhetetlen az edzésre járás és a megfelelő hozzáállás. Nagyon sok játékosunkban benne van a lehetőség és a tehetség én bízok bennük, mivel nem csak jó sportolók, hanem rendkívül karakteres gyerekek bármire képesek öröm mellettük őket edzeni. A mérkőzésekről egy- kettő kivételével csak pozitív dolgokat tudok elmondani a DVTK, DVSC mérkőzések kifejezetten jó iramúak voltak, nüánszokon múlott, hogy nem mi hagytuk el győztesen a mérkőzést. Nyíregyházát sikerült is egy ragyogó játékkal legyőznünk, de voltak minden mérkőzésen cselek, gólok, gólpasszok, helyzetek, megoldások élmény volt nézni ezekből szeretnénk látni tavasszal még többet. Idén sikerült elhódítani az Agripipe hazai rendezésű teremkupáját, Gödöllőn pedig veretlenül lettünk az ötödikek. Jövőre tervünk minél színvonalasabb tornákon és kupákon részt venni kispályás, ¾ pályás és  nagypályás mérkőzéseken, ezzel is biztosítva a játéklehetőséget és fejlődést mindenkinek.
Köszönöm a gyerekeknek ezt a félévet, a szülőknek az áldozatos segítségét nélkülük ez nem valósulhatna meg. Bóta Balázs kollégámnak, aki nélkül ez szintén nem jöhetett volna létre, mindig volt egy jó tanácsa nekem és a gyerekeknek.
Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Mindenkinek!
Hajrá Eger SE, Hajrá Mi!


U12 – I. osztály Északi-Keleti csoport őszi tabella


U12 – I. osztály Északi-Keleti csoport őszi eredmények


Ide is van néhány kép és videó!



Vélemény, hozzászólás?