NB III. – Újra hazai pályán, ellenfél a Sényő-Carnifex FC


Vasárnap újra hazai pályán játszunk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, 17.30 órától. Ellenfelünk ezúttal a Sényő-Carnifex FC lesz.


A Sényő-Carnifex FC jelenleg a 8. helyt foglalja el a tabellán a megszerzett 6 pontjával. Az eddigi fordulók folyamán 2 alkalommal győztesen (SBTC, Mezőkövesd-Zsóry FC) hagyták el a pályát és két alkalommal vereséget (Tiszafüredi VSE, BVSC-Zugló) szenvedtek, ezeken a mérkőzéseken 14 gólt rúgtak, 6 kapott ellenében.

Csapatunk az előző fordulóban Tiszaújvárosban vendégeskedett, ahol Boros Gábor góljával elhoztuk a 3 pontot. Ezzel sikerült újra az élmezőnyhöz csatlakoznunk, így jelenleg a 4. helyen várjuk a folytatást. Sütő Szilárd vezetőedző és a csapat célja, hogy hazai pályán közönségszórakoztató játékkal nyerjen a Sényő-Carnifex FC ellen is.

A két csapat az előző bajnokságban csak egy alkalommal találkozott. A Sényőn megrendezett mérkőzésen a hazai csapat nyer 2-1 arányban.


Esélylatolgatásra Sütő Szilárd vezetőedzőt és a Tiszaújvárosban győztes gólt szerző Boros Gábort kértük meg honlapunkon:

– A hétvégi ellenfelünk a Sényő is egy olyan csapat akik a mezőny első feléhez tartoznak. Agresszív és sokszor direkt játékstílusuk évek óta jellemző rájuk, akaratukat sokszor tudják az ellenfelekre ráerőltetni. Hazai pályán a saját magunkra kell koncentrálnunk és a labdát megbecsülve futballoznunk. Ismerjük a Sényő erősségeit, és gyengeségeit is, és a tavalyi mérkőzés tanulságait is próbáljuk felhasználni a siker érdekében.

 

– Hasonló kemény mérkőzésre számítok, mint a Tiszaújváros ellen, ha azt a koncentrált, fegyelmezett játékot tudjuk hozni, amit ellenük ,akkor megszerezzük a 3 pontot.

A mérkőzés játékvezetője: Jakab Árpád

Asszisztensek: Gordos Árpád Mihály, Molnár Adrián


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?