NB III. – Tiszakécskére utazunk a forduló rangadójára


Vasárnap a forduló rangadójával folytatódik az a bajnokság, ahol az ellenfelünk a tabella második helyén található Tiszakécskei LC lesz az ellenfelünk. A villanyfényes mérkőzés 17.00 órakor kezdődik a Tiszakécskén a Városi Sportcentrumban. A két csapat között csupán egy pont a különbség, így igazi hatpontos mérkőzést láthatnak a kilátogató nézők a rangadón.


Az Tiszakécskei LC az előző szezonban még az NB II-ben  szerepelt, így nem meglepő a jelenlegi előkelő második hely a tabellán. Az eddigi fordulók során hozzánk hasonlóan, csupán egy alkalommal hagyták el vesztesen a pályát. Így eddig 25 pontot szereztek a 8 győzelemmel és 1 döntetlennel. Az előző fordulóban hazai pályán nyertek a Ceglédi VSE ellen, 1-0-ra.

 Csapatunknak az előző fordulóban sikerült megtörni a három mérkőzéses döntetlen sorozatát. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban magabiztosan sikerült nyerni a megyei rangadón a FC Hatvan ellen. Ezzel már 7 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség a mérlegünk. A mérkőzés célja, hogy  minél több pontot szerezzünk a forduló rangadóján és megmutassa a csapat, hogy nem hiába van a tabella harmadik fokán.

Az előző szezonban a két csapat  nem találkozott egymással, mivel az ellenfelünk az NB II-ben szerepelt.


A forduló rangadójáról Sütő Szilárd vezetőedzőt és az előző heti megyei rangadón a negyedik gólunkat szerző Deli Márió János kérdeztük honlapunkon.

– Az osztály legjobb csapatához látogatunk a hétvégén. A Tiszakécske hazai pályán próbál dominálni a pálya szélső zónájában több variációval próbálnak létszám fölényt kialakítani. A széleken komoly sebesség van a csapatukban, erre oda kell majd figyelnünk. Koncentrált szervezett játékra lesz szükségünk, de a labdabirtoklási szándékunkat nem fogjuk feladni. A Tiszakécske nagy nyomás alatt fog ellenünk pályára lépni, mert mindenki győzelmet vár tőlük. Mi felszabadultan léphetünk majd pályára, mert veszíteni valója igazán csak a hazai csapatnak van.

 

– A legjobb csapathoz megyünk az NB III. Keleti csoportjában, nagyon várjuk a mérkőzést, kíváncsiak vagyunk, hogy mit tudunk nyújtani vasárnap ez ellen az erős csapat ellen. Mindent meg fogunk tenni a saját képességeink szerint és reméljük, hogy ez eredményben is megmutatkozik majd

A mérkőzés játékvezetője: Maml Zoltán

Asszisztensek: Ring Kevin, Schweighardt Dániel


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



 SZURKOLÓI TÁJÉKOZTATÓ

A vendég szurkolók a Strand utca felőli műfüves sportcsarnok parkolójában tudnak parkolni és a vendégpénztárnál megváltani jegyüket. Kapunyitás egy órával mérkőzés előtt (16.00), lakcímkártya felmutatásával.

A belépőjegyek ára egységesen 1000.- Ft, gyerekeknek 14 éves kor alatt ingyenes.



 

Vélemény, hozzászólás?