NB III. – Rangadón fogadjuk a Jászberényi FC csapatát


Újabb hazai mérkőzés vár csapatunkra. Vasárnap, 13.30 órától rangadón fogadjuk a Jászberényi FC csapatát a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A Jászberényi FC csapata az előkelő második helyet foglalja el a tabellán, így harcban áll a feljutásárt. Az eddigi 16 fordulóban 12 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 2 döntetlen és 2 vereség mellett. Holtversenyben a –  Tiszakécskei LC-vel együtt – a nevükhöz fűződik a legtöbb lőtt (45) gól. Az előző fordulóban magabiztosan győztek hazai pályán a Gyöngyösi AK Mátra-Beton csapata ellen.

 Csapatunk továbbra is az 5. helyet foglalja el a tabellán, úgy, hogy két mérkőzésünk (Füzesgyarmati SK, Balassagyarmati VSE) később kerül megrendezésre. Az eddig lejátszott mérkőzéseken 26 pontot szereztünk 7 győzelemmel, 5 döntetlennel és 2 vereséggel. Kapott gólok tekintetében továbbra is csapatunk kapta a legkevesebbet  (9 gól) a Keleti csoportban, valamint második az NB III. teljes mezőnyét tekintve a 6 gólt kapott III. ker TVE mögött. A mérkőzésen a három pont begyűjtése a cél, amivel megőrizhetjük, illetve növelhetjük az előnyünket a vetélytársakkal szemben.

 Az előző szezonban 


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk játékosát Csifó Istvánt kérdeztük honlapunkon.

– Igazi felsőházi rangadón lépünk pályára a hétvégén. A Jászberény jó csapat és jó formát is mutat. A vírus helyzet óta a mostani hetünk már sokkal jobban emlékeztetett önmagunkra, így bizakodva várjuk a rangadót.

 

– Nagyon jó csapat a Jászberény, de mi hazai pályán mindenképpen a győzelemért fogunk küzdeni. A saját játékunkat játszva szeretnénk itthon tartani a 3 pontot a forduló rangadóján!

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Szabó Ferenc Szilárd, Vrbovszki Pál


A forduló mérkőzései


Aktuális tabellaSZURKOLÓI TÁJÉKOZTATÓ

Ezúton szeretnénk tájékoztatni szurkolóinkat, hogy a A Kormány 464/2020. (X. 22.) Korm. rendelete értelemében  (2020. október 23-tól) a sportrendezvényeken mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

E rendelkezés alól kivételt képeznek a hatodik életévét be nem töltött kiskorú személyek, illetve a sportolók, az edzők, a mérkőzésvezető, a versenybíró és ezek segítői. 

A rendelet értelmében, aki sportrendezvényen nem visel maszkot azt a szervező köteles kizárni a sporteseményről!

ÚJ INTÉZKEDÉSEK!

2020. november 4-től rendkívüli jogrendet vezetett be a Kormány számos korlátozó – többek között sportrendezvényeket is érintő – intézkedésekkel. A Kormány 479/2020. (XI. 3.) Korm. rendelete alapján a sportrendezvényekre az alábbiak vonatkoznak:

(1) A 2. § (1) bekezdése szerinti rendezvény fogalma alá nem tartozó, az előadó-művészet valamennyi ágának fellépése céljából megtartott esemény, függetlenül annak nyilvánosságától – különösen színház, tánc-, zeneművészet –, a mozielőadás, valamint a nem nemzetközi sportrendezvény (a továbbiakban együtt: kulturális vagy sportrendezvény) a (2) és (3) bekezdés szerint tartható meg.
(2) A kulturális vagy sportrendezvény nézőterén a nézők – a páholyok kivételével –
a) csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni és
b) a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket nem foglalhatják el, azzal, hogy az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.
(3) A kulturális vagy sportrendezvény során a nézők – a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül – 1,5 méteres távolságot kötelesek egymástól megtartani, különösen
a) a páholyokban,
b) a kulturális vagy sportrendezvény szünetében,
c) a kulturális vagy sportrendezvény létesítményének területén, illetve
d) a kulturális vagy sportrendezvény helyszínén található vendéglátó üzletben.
(4) A (2) és (3) bekezdés szerinti védelmi intézkedések betartásáról és az ahhoz szükséges feltételek biztosításáról a kulturális vagy sportrendezvény szervezője, illetve a kulturális vagy sportrendezvény helyszínének üzemeltetője köteles gondoskodni. Azt a személyt, aki a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja felszólítására sem tartja meg a (2) és (3) bekezdés szerinti védelmi intézkedéseket, a szervező, az üzemeltető, illetve a szervező vagy az üzemeltető alkalmazottja köteles a látogatásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a helyiséget, illetve a területet elhagyja.

Ha a rendőrség az ellenőrzés során a fentiek szerinti kötelezettség megszegéséről szerez tudomást, akkor az alábbi szankciókat alkalmazhatja:
a) figyelmeztetést alkalmaz,
b) 100 000 forinttól 1 000 000 forintig terjedő bírságot szabhat ki,
c) a helyiséget, területet, intézményt, illetve a helyszínt – a sportrendezvény helyszíne kivételével – legalább egy napra, legfeljebb egy év időtartamra ideiglenesen bezárathatja, vagy
d) a sportrendezvény helyszíne esetében elrendeli, hogy a helyszínen legalább egy, de legfeljebb tíz
sportrendezvényt nézők nélkül, zártkapus formában kell megtartani.

A képen látható módon csak azokat az ülőhelyeket foglalják el, amelyek háttámláján nincs piros, vagy kék jelölés!

Kérjük minden szurkolónkat, hogy ezek ismeretében látogassa a mérkőzéseinket, ezzel járuljunk hozzá a saját és szurkolótársaink egészségének védelméhez és segítsük a rendezők munkáját! 

Vélemény, hozzászólás?