NB III. – Zárt kapus mérkőzésen látogatunk az SBTC otthonába


Ezúttal szombaton játszunk, ellenfelünk az SBTC csapata lesz. A salgótarjáni mérkőzés nézők nélkül, zárt kapuk mellett lesz megrendezve a jelenlegi járványügyi helyzet miatti intézkedések miatt a Szojka Ferenc Stadionban, 13.30 órától. Az eredmény alakulást Facebook oldalunkon követhetik nyomon a szurkolók


Az SBTC csapata ebben a szezonban jutott fel újra az NB III-ba egy év megyei I. tagság után. A jelenlegi 5 győzelemmel, 4 döntetlennel és 8 vereséggel megszerzett 19 pontjukkal a tabella 14. helyét foglalják el. Az előző fordulóban a Tiszafüredi VSE csapatát sikerült legyőzniük, hazai pályán, 2-1 arányban.

Csapatunk a tabella 6. helyén található, eddig 7 alkalommal sikerült győztesen elhagyni a pályát, 5 döntetlen és három vereség mellett. Az előző fordulóban rangadót játszottunk a Jászberényi FC ellen, ahol hazai pályán szenvedtünk vereséget. Így a szombati mérkőzésnek nem lehet más a tétje, mint kilábalni a hullámvölgyből a három pont megszerzésével, ami elengedhetetlenül szükséges, hogy megőrizzük az élmezőnyhöz való tartozásunkat.

 Az előző szezonban az osztálykülönbség miatt nem találkozott a két csapat. Legutóbb a 2018-2019-es szezonban mérkőzött meg a két alakulat, melyeken Egerben 1-1 lett az eredmény, míg Salgótarjánban 3-0-nyert a hazai csapat.


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk kapusát Varga Huba Leventét kérdeztük honlapunkon.

– Ismét az a célunk, hogy tudjunk előrelépni és megtaláljuk a vírus helyzet előtti önmagunkat.
Hazai pályán , több meglepetést is tudott már okozni, az SBTC masszív, jó teljesítményre képes csapat. A körülmények hasonlóak lesznek mint Tiszafüreden és az ellenfél játéka is az ott látottakat fogja idézni. Fegyelmezett, okos játékkal szeretnénk megszakítani a negatív sorozatunkat, és elindulni felfelé a tabellán.

 

– A mérkőzés különösen fontos a csapatnak, mivel mostanában nem úgy alakultak a meccsek, ahogyan azt terveztük. Győzelem esetén kijöhetünk a hullámvölgyből, így minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni érte holnap Salgótarjánban.

A mérkőzés játékvezetője: Tamási Patrik

Asszisztensek: Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella




 

Vélemény, hozzászólás?