NB III. – Kétgólos győzelmet arattunk a DVTK II. ellen


Eger SE – DVTK II. 2-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 19. forduló

Eger, 2020.11.22.


Sikerült legyőzni a DVTK II. csapatát Boros Gábor és Gresó Mátyás góljaival. Már az első félidőben is több helyzetet alakított ki csapatunk, de az első gólunkra a 74. percig kellett várni. A mérkőzés képe alapján megérdemelt győzelmet arattunk, amivel megőriztük a 3. pozíciónkat a tabellán.


74. perc: Gresó Mátyás húzott el a jobb oldalon, majd a beadását követően a jól érkező Boros Gábor lőtt a kapuba – 1-0

84. perc: Ezúttal is egy jobb oldali támadásból született gól. Most fordítva történtek az események, mint az elő esetben, Boros Gábor beadásából Gresó Mátyás talált a hálóba – 2-0 


– Tudom, hogy sokan legyintenek erre az egész vírushelyzetre, de nem lehet így kezelni. Mindenféle tudományos felmérést látunk arról, hogy milyen teljesítmény romláshoz vezet, amikor egy sportolón ez a vírus átmegy. Próbáltuk a csapatot forgatni a héten. A balassagyarmati meccs nem sikerült a legjobban, ettől függetlenül szerettük volna a hetet úgy lezárni, hogy hat megszerzett pontunk legyen és ezzel ott tudjunk maradni a dobogón. Büszke vagyok a játékosaimra, nap mint nap velük dolgozom, tudom, hogy mit tesznek le, tudom, hogy milyen dolgokon kell hogy átmenjenek, illetve milyen nehézségekkel küzdenek emiatt a külső körülmény miatt. Ezzel együtt azt mondom, hogy ez a hét pozitívan zárult. Van még három olyan mérkőzésünk, amelyen az lesz a célunk, hogy növeljük pontjaink számát és ott tudjunk zárni télen a dobogón, ami az ismert helyzetet figyelembe véve jó eredmény lenne.

 

– Az egész mérkőzésen a kidolgozott taktikát nem tudtuk megvalósítani, az Eger csapata a sajátját ránk kényszerítette. Az első félidőben még stabil volt a védekezésünk, de az egész mérkőzésen a támadójátékunk defenzív volt. Úgy éreztem, hogy aki az első gólt szerzi, az nyeri meg a mérkőzést. A kitűzött célért, a bent maradásért sokkal többet kell tennünk az előre játékban. Az Eger megérdemelten nyerte meg a számunka is nagyon fontos mérkőzést.

Forrás: www.dvtk.eu


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-DVTK II.)


Forrás: EgriFoci TV Facebook


Mérkőzés fotók (Eger SE-DVTK II.) Forrás: HEOL – Fotók: Lénárt Márton


Aktuális tabella


A forduló eredményei



 

Vélemény, hozzászólás?