NB III. – A Mezőkövesd Zsóry FC II. vendégei leszünk vasárnap


Vasárnap villanyfényes mérkőzésen, az előrehozott első tavaszi keretében látogatunk a Mezőkövesd Zsóry FC II. otthonába. A zárt kapus mérkőzés 16.30 órakor kezdődik Mezőkövesden a Városi Stadionban, ahol az előmérkőzés a Mezőkövesd Zsóry FC – DVTK NB I-es mérkőzés lesz.

A szurkolók persze most sem maradnak mérkőzés nélkül, mivel az EgriFociTV élőben fogja közvetíteni a mérkőzést az interneten.


A Mezőkövesd Zsóry FC II. csapata jelenleg sereghajtó az NB III. Keleti csoportjában. Eddig 3 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 2 döntetlen és 13 vereség mellett. Védelmük a második legtöbb gólt (50 gól) kapta az eddig lejátszott mérkőzések folyamán, valamint 22 gólt lőttek. Az utolsó öt mérkőzésükön négy pontot szereztek. A legutóbbi fordulóban hazai pályán győzték le az SBTC csapatát 3-2-re. A csapat nagy részét fiatal játékosok alkotják, de soha nem lehet tudni, hogy az NB I-es csapatból mennyi visszajátszó lesz a mérkőzésen.

Csapatunknak a hétközben lejátszott, elmaradt mérkőzések miatt lecsúszott a tabelláról, így most az 5. pozícióban található. Az eddigi 9 győzelemmel, 5 döntetlennel és 4 vereséggel 32 pontot gyűjtöttünk. Az utolsó lejátszott 5 fordulóban 7 pontot gyűjtöttünk. A mérkőzésen nem lehet más a cél, mint a három pont begyűjtése, amivel továbbra harcba lehetünk a dobogóért.

 Az szezonban már találkozott a két csapat, az Egerben, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban lejátszott mérkőzésen magabiztosan nyertünk 6-0-ra.


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk játékosát Gresó Mátyást kérdeztük honlapunkon.

– Ismét egy tartalék csapat ellen lépünk pályára a hétvégén. Egyszer már találkoztunk ellenfelünkkel a bajnokságban, de óva intek mindenkit, hogy abból  mérkőzésből induljon ki. Látjuk, hogy a Mezőkövesd is kezdi felvenni a bajnokság ritmusát és elkezdte a pontokat gyűjtögetni. Maximális koncentráció mellett a támadó játékunk , hatékonyságának javulása szükséges, hogy meg tudjuk szerezni ezt a nagyon fontos három pontot.

 

– Hétvégén villanyfényes mérkőzés vár ránk vasárnap. Mezőkövesden küzdelmes mérkőzésre számítok, a mezőkövesdi csapat játékát nagyban befolyásolhatják a visszajátszók az első csapattól, de mi csak a saját játékunkra figyelünk, mind a három pontért utazunk Kövesdre. Nagyon jól edzettünk a héten, várjuk a találkozót és örülünk annak, hogy egyáltalán meg tudunk játszani !

A mérkőzés játékvezetője: Erdélyi Bence

Asszisztensek: Szabó Ferenc Szilárd, Géhl Botond


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



ÉLŐ KÖZVETÍTÉS



 

Vélemény, hozzászólás?