NB III. – A DVTK II. csapatát fogadjuk zárt kapus mérkőzésen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban


Vasárnap újra hazai pályán játszik a csapatunk, igaz újra zárt kapuk mögött. A mérkőzés 13.00 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

A szurkolók persze most sem maradnak mérkőzés nélkül, mivel az EgriFociTV élőben fogja közvetíteni a mérkőzést az interneten.


A DVTK II. tartalékcsapatként indult a bajnokságban, az eddigi eredményei alapján a 11. helyet foglalják el a tabellán. Az eddigi mérkőzéseken 6 alkalommal győztek, 5 döntetlen és 7 vereség mellett, mellyel 23 pontot szereztek. Az utóbbi öt fordulóban 10 pontot gyűjtöttek be. Az előző mérkőzésen a dobogó második fokán lévő Jászerényi FC-től szenvedtek vereséget, hazai pályán, 1-0-ra.

Csapatunknak nem sikerült a második nógrádi mérkőzés. Szerdán, a 14. fordulóból elhalasztott mérkőzésen nem sikerült a pontszerzés a Balassagyarmati VSE otthonában. Sütő Szilárd vezetőedző és a csapat számára nem lehet más a cél, mint a három pont itthon tartása, amivel megerősíthetjük a helyünket a 3. pozícióban.

 Az előző szezonban csak ősszel találkozott a két csapat a DVTK Edzőközpontban. éppen az edzőváltást követően,  de még nem jelenlegi vezetőedzőnk irányításával. A mérkőzésen 2-1 arányban tartotta otthon a hazai csapat a három pontot.


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk legfiatalabb játékosát Révész Andrást kérdeztük honlapunkon.

– Jó formában lévő csapat érkezik hozzánk a hétvégén. A tartalék csapatok elleni mérkőzés mindig speciális, mivel csak mérkőzés napon lehet látni milyen kerettel érkezik az ellenfél. Próbáltuk felmérni a rendszeres változások ellenére a DVTK játékát, amire legfőképpen a stabil védekezésből való kontrajáték jellemző.
Célunk, hogy hazai pályán vissza találjunk arra az útra amiről az utóbbi időben kicsit letértünk.

 

– A Diósgyőr elleni találkozón nyernünk kell ahhoz, hogy a tabellán megőrizzük a 3. helyünket. Nem lesz könnyű mérkőzés, de a csapat mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy begyűjtsük itthon a három pontot.

A mérkőzés játékvezetője: Valu Tibor

Asszisztensek: Piskóczi Viktor, Novák Levente


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella



ÉLŐ KÖZVETÍTÉS



 

Vélemény, hozzászólás?