NB III. -Az év utolsó mérkőzésén rangadón fogadjuk Füzesgyarmati SK csapatát


Csütörtökön zárjuk az évet a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban, ahol a 13. fordulóból elmaradt mérkőzésünket pótoljuk. A 13.00 órakor kezdő találkozón a Füzesgyarmati SK csapatát fogadjuk.


A Füzesgyarmati SK jelenleg egy pozícióval mögöttünk az 5. helyet foglalja el a tabellát, Az eddigi mérkőzéseken 12 alkalommal hagyták el a pályát, 1 döntetlen és 7 vereség mellett, mellyel 37 pontot szereztek. Az utóbbi 5 találkozójukon 6 pontot sikerült begyűjteniük. Az előző hétvégén a Ceglédi VSE vendégeként szenvedtek 2-1-es vereséget.

Csapatunknak, ez  egy nagyon fontos “hatpontos” mérkőzés, mivel a két csapatot nem csak egy helyezés, hanem 1 pont is választja el a tabellán. Így amennyiben begyűjtjük a három pontot, akkor a tabella legalsó fokán várhatjuk a tavaszi folytatás. Az előző fordulókban 38 pontot sikerült begyűjteni, 11 győzelemmel, 5 döntetetlennel és 4 vereséggel. Az utóbbi öt fordulóban jó formában játszik a csapat, így 12 pontot sikerült begyűjteni és ezt az utolsó négy fordulóban. Az előző hétvégén a Nagyerdei Stadionból hoztuk el magabiztos játékkal a három pontot a DVSC II. vendégeként.

 Az elő szezonban a koronavírus járvány miatt megszakított bajnokság utolsó mérkőzését játszottuk mostani ellenfelünkkel, ahol 1-0-ra sikerült nyernünk hazai pályán. Ennek a találkozónak, akkor óriási tétje volt, mivel amennyiben a Füzesgyarmati SK győzött volna, akkor most nem találkozhatnánk a bajnokságban, mert az ellenfelünk az NB II-ben játszana 2020-2021 szezonban a DEAC helyett.


A mérkőzésről Sütő Szilárd vezetőedzőt és csapatunk játékosát Vaskó Tamást kérdeztük honlapunkon.

– Rangadóval zárjuk az idei évet, ahol két jó csapat találkozik. A mérkőzés arról is dönt, hogy a dobogón tudjuk e tölteni a téli szünetet. A DVSC elleni találkozón koncentrált, jó teljesítményt nyújtott a csapat. Azt a teljesítményünket kell megismételni ahhoz, hogy elérjük a közösen kitűzött céljainkat.

 

– A csütörtöki elmaradt meccsünk különleges lesz. Egyrészt azért, mert ez tekinthető egy bónusz meccsnek, ahol előnyösebb pozícióba kerülhetünk a téli szünet idejére, másrészt el tudunk szakadni a Füzesgyarmattól. Tudjuk, hogy nagyon nehéz mérkőzésre számíthatunk, mert az ellenfelünk nagyon jó játékerőt képvisel. Viszont mi jó formában vagyunk és meg fogjuk nehezíteni az ellenfél dolgát, reméljük minden szurkolónk támogatni fogja a csapatunkat, ami plusz lökést adhat nekünk! Hajrá Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Tamás

Asszisztensek: Szabó Dániel, Kovács Zoltán


Aktuális tabella



ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

 



 

Vélemény, hozzászólás?