NB III. – Győzelem a rangadón, tavasszal a dobogóról folytatjuk


Eger SE – Füzesgyarmati SK 2-1 (0-1)

NB III. Keleti csoport – 13. forduló

Eger, 2020.12.10.


Sikerült a győzelem a rangadón. Gresó Mátyás két góljával sikerült megfordítani a mérkőzést, így a dobogóról várhatjuk a tavaszi folytatást.

A csapat a győzelmet, vezérszurkolónk, Virág Laci bácsi felgyógyulására ajánlja, aki jelenleg sajnos kórházban van. Együtt szurkolunk a felépüléséhez!


38. perc: Jobb oldali szögletrúgást követően a Ramos Colon Luis a védőt is fellökve érkezett, és fejelt a hálóba – 0-1

51. perc: Olasz Dénes remekül passzolt Gresó Mátyáshoz, aki 10 méterről kilőtte a bal alsó sarkot, ezzel még a második játékrész elején sikerült ledolgozni a hátrányunkat – 1-1

57. perc: Gyorsan sikerült megfordítania az eredményt. Kezezésért a játékvezető büntetőt ítélt a csapatunk javára. A 11-est Gresó Mátyás magabiztosan lőtte a bal alsó sarokba, ezzel megszerezve a csapat és saját második gólját – 2-1


– Vezérszurkolónk, Virág Laci bácsi sajnos kórházban van, a győzelmet a felgyógyulására ajánljuk. Nagyon jó csapat ellen játszottunk, amellyel szemben a második félidőben játékosaink elhitték, hogy tudnak fordítani és ez sikerült. Így a dobogó harmadik helyén zárhatjuk az idei évet.

 

– Nem szokásom ilyet tenni, de most felmentem a csapatomat a vereség alól. Próbáltam a fiúkra hatni, hogy függetlenítsék magukat az egriek verbális nyomása alól, de ez ebben a miliőben lehetetlen volt. Mélységesen sértve érzem magam a történtek miatt, hiszen a mi érdekünket félretéve bevállaltuk ezt az extrém időpontot a játékra, de az a minősíthetetlen stílus, amit több hazai játékos is megengedett magának a pályán, maximálisan elítélendő és elfogadhatatlan a mi hozzáállásunk függvényében. Ezek után az a minimum, hogy elnézés kérnek! A meccsről pedig szubjektíven annyit, hogy egy ajándék tizenegyessel, érdemtelenül nyert a hazai csapat.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Füzesgyarmati SK)



Mérkőzés fotó (Eger SE-Füzesgyarmati SK)

Mérkőzés fotók (Eger SE-Füzesgyarmati SK) Fotók: Lénárt Márton


Aktuális tabella


 



 

Vélemény, hozzászólás?