NB III. – Rangadóval kezdjük a tavaszt, a BVSC-Zugló vendégei leszünk a Szőnyi úton

 


Rangadóval kezdi csapatunk a tavaszi szezont. A vasárnap 14.00 órakor zárt kapuk mögött megrendezésre kerülő mérkőzésen a BVSC-Zugló vendégei leszünk Budapesten. Igazi 6 pontos mérkőzés következik, ahol egy helyezés és egy pont választja el a két csapatot a tabellán.


A BVSC-Zugló a bajnokság egyik újoncaként szerepel az NB III. Keleti csoportjában, ahol az előkelő 4. helyet foglalják el a tabellán a megszerzett 40 pontjukkal. Az eddigi mérkőzéseiken 12 alkalommal győztek, 4 döntetlen és 5 vereség mellett. A csapat, hozzánk hasonlóan túl van már egy edzőváltáson, mivel 2020. novemberétől Gabala Krisztián Ferenc helyett Céró Bálint vezetőedző irányítja a gárdát. A téli edzőmérkőzéseken nem talált legyőzőre a csapat, 3 alkalommal sikerült győztesen (Budaörs SC, ETO Akadémia, Pénzügyőr SE) elhagyniuk a pályát, 3 döntetlen (Testvériség-Újpalota SE, Vác FC, Monor SE mellett.

Távozott téli átigazolás folyamán  Peszmeg Viktor (RKSK), ill. érkezett Szilágyi Máté (Taksony).

Csapatunknak a dobogóról várja az első tavaszi mérkőzést. Jelenlegi ellenfelünkkel szemben egy pont és egy helyezés az előnyünk, így az a csapat amelyik győztesen hagyja el a pályát az komoly előnyre tehet szert a dobogóért folyó harcban. A felkészülés folyamán hét felkészülési mérkőzést játszott a csapat, amelyeken 4 győzelem (Balassagyarmati SE, DVSC II., SBTC, III. ker. TVE), 1 döntetlen (Kisvárda Master Good II.) és 2 vereség Mezőkövesd-Zsóry FC II., Körösladányi MSK) született. A tavasznak új vezetőedzővel vágunk neki, a Budapest Honvédhoz távozó Sütő Szilárdot váltó, Jakab Sándor személyében, aki szeretne ponttal, vagy pontokkal bemutatkozni a csapat élén.

A keretünkből távozott Vaskó Tamás (Csákvár), Gresó Mátyás (Nyíregyháza), Deli Márió (Jászberény).

 Az őszi szezonban nem sikerült a helyzeteinket értékesíteni az egri mérkőzésen, így a BVSC-Zugló elvitte a három pontot a Szentmarjay Tibor Városi Stadionból.


A mérkőzésről Jakab Sándor vezetőedzőt és csapatkapitányunkat Debreczeni Dávidot kérdeztük honlapunkon.

– Küzdelmes, nehéz mérkőzésre számítok, amit egy stabil csapat otthonában kell megvívnunk. Szeretnének jó eredménnyel zárni az első, tavaszi összecsapást.

 

– Egy szervezett csapat a BVSC, egyénileg kiváló játékosok alkotják. Az őszi mérkőzésen vereséget szenvedtünk ellenük, mert nem használtuk ki a helyzeteinket. Ezen a mérkőzésen is kulcsfontosságú lesz, hogy mennyire leszünk hatékonyak a kapu előtt. Örülnék, ha a III. kerület elleni játékunkat megtudnánk ismételni és pontokat tudnánk haza hozni.

A mérkőzés játékvezetője: Horváth Patrik

Asszisztensek: Dr. Ambrus Dániel János, Halmai Kristóf


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?