NB III. – Vitelki Zoltán folytatja az Eger SE kispadján

Fotó: dvtk.eu


 


Vitelki Zoltán váltja vezetőedzői pozícióban az Eger SE kispadján a leköszönő Jakab Sándort.

A szakembert játékosként ismerhetjük Kazincbarcika, a Váci FC, a DVTK és a Mezőkövesd csapatából. Edzőként a DVTK, a Budafoki MTE, a Mezőkövesd Zsóry FC II., a DVSC és a Kazincbarcika SC csapatát irányította.

Az érkezése kapcsán megkérdeztük Vitelki Zoltán frissen kinevezett vezetőedzőt, aki elmondta, hogy az elmúlt időszakban a csapat megmutatta, hogy mire képes. Stabil pozíciót harcolt ki magának, mutatva ezzel a keret erősségét és Sütő Szilárd szakmai munkáját. Jó játékosok alkotják a keretet, valamint a csapaton belüli kohézió is nagyon jó. Azonban meghatározó játékosok távoztak a klubtól, akik magasabb szinten folytatják pályafutásukat. Új játékosok nem érkeztek, bennünket ez érzékenyen érint, ami a minőséget és a keret létszámát, variációs lehetőségeit is érinti. Jelenleg is vannak sérültjeink, valamint fiatal játékosaink, akiknek még nagyon sok tapasztalatra van szükségük.  Nagyon oda kell figyelnünk minden apró részletre, a játékosok terhelésére, hogy ne legyen sérülés, valamint a formát is magas szinten tudjuk tartani. Reméljük, hogy a vírushelyzet is kedvezően fog alakulni, hiszen ez legutóbb is érzékenyen érintette a csapat létszámát, sajnos ez most sem lenne másként.  Természetesen mindig arra törekszünk, hogy a lehető legerősebb csapattal tudjunk kiállni a mérkőzéseken.  Ha ezeket meg tudjuk oldani, akkor képes lehet a csapat ugyanilyen stabil teljesítményre. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a csapat a klub nevéhez méltóan  szerepeljen

Az edzőváltásról Debreczeni Dávid csapatkapitányt elmondta,  hogy miután Jakab Sándor az öltözőben elénk állt és beszélt távozási szándékáról, a csapaton belül is téma lett az új vezetőedző személye. Vitelki Zoltán neve merült fel mindenkinél. Örülök, hogy Harmati Péter a döntése előtt megkérdezte a csapatot és örülünk, hogy így döntött. És, még itt szeretném megköszönni a csapat nevében Jakab Sanyinak azt a korrektséget, amit a csapat felé tanúsított, nem sok edző merte volna ezt meglépni.

Vitelki Zoltánnak sok sikert kívánunk a tavaszi folytatásban!



 

Vélemény, hozzászólás?