NB III. – A Sajóbábony VSE-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap 15.00 órától az NB III. Keleti csoportjának 25. fordulójában újra hazai pályán játszik csapatunk. A Szentmarjay Tibor Városi Stadionban megrendezésre kerülő zárt kapus mérkőzésen a Sajóbábonyi VSE-t fogadjuk.


A Sajóbábonyi VSE jelenleg a sereghajtók között a 19. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi fordulókban 6 alkalommal nyertek, 2 döntetlen és 16 vereség mellett. A tavaszi szezon eddigi három mérkőzéséből egy alkalommal nyertek és kétszer vereséget szenvedtek.

A téli átigazolás folyamán meglehetősen nagy játékosmozgás volt a csapatnál.Távozott a csapattól Poór László (Cigánd SE), Bánhegyi Donát (Onga SE), Balogh Dénes (BTE Felsőzsolca), Patócs Richárd (Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő), Boda Balázs (Lengyelország), Dáné Szebasztián (Eger SE), Kiss Gergő (Balmazújváros), Matyi Zoltán (Cigánd SE). Az érkezők Furik János (DVTK), Nagy Péter (Egerszalók SE), Hegedűs Csaba (Szuhogy SE), Balogh Alex (Ausztria), Laurinyecz Ákos (Balatonfüred SE), Lukács Zsombor (FC Hatvan), Bartók István (FC Hatvan).

Csapatunk az előző héten csak egy pontot tudott szerezni Sényőn, így egy pozíciót vesztett a tabellán, jelenleg az 5. helyt foglalja el. Továbbra is cél az élmezőnyben maradni, így csak a győzelem az elfogadható a csapatnak. A mérkőzésen már Vitelki Zoltán vezetőedző rendelkezésre áll Pál Szabolcs is, aki letöltött két mérkőzéses eltiltását.

Az őszi szezonban két alkalommal is találkozott a két csapat Sajóbábonyban. A bajnoki mérkőzésen Vaskó Tamás góljával nyertünk 1-0-re, míg a MOL Magyar Kupa találkozón a hosszabbításban sikerült kiharcolni a továbbjutást, Vaskó Tamás és Gresó Mátyás góljaival, 2-1 arányban.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és a múlt heti egyenlítő gólunk szerzőjét, Katona Attilát kérdeztük honlapunkon:

– Sok meccs vár még ránk, becsületesen dolgoznak a srácok. Átbeszéltük a múlt mérkőzést, azt hogy hogyan lehetünk még hatékonyabbak. Folyamatosan szeretnénk fejlődni, a Sajóbábony ellen sem lehet más célunk, mint a győzelem.

 

– A Sajóbábony többnyire védekező csapat, kontrákra játszanak. Ősszel két alkalommal is játszottunk ellenük idegenben, mind a két találkozó nagyon nehéz volt. Türelmesen kell játszanunk és feltörni a védelmüket. Hazai pályán csak a győzelem elfogadható, mert pontokat hagytunk az előző hétvégén Sényőn.

A mérkőzés játékvezetője: Takács Ákos

Asszisztensek: Benkő Róbert, Dobos Dávid


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?