NB III. – Szerdán a Ceglédi VSE látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba

 


A tavaszi első hétközi forduló következik a héten. Szerdán 16.30 órától a Ceglédi VSE csapatát fogadjuk zárt kapus mérkőzésen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A Ceglédi VSE jelenleg a középmezőnyben, a 12. pozícióban található a tabellán. Eddig 10 alkalommal nyertek, 6 döntetlen és 12 vereség mellett. Az utóbbi 5 mérkőzésen a megszerezhető pontokból hetet sikerült begyűjteniük. Legutóbb a Kisvárda Master Good II. vendégeknt szenvedtek egygólos vereséget.

Csapatunknak az előző fordulóban nem sikerült elhozni a 3 pontot Tállyáról, annak ellenére, hogy két alkalommal is vezettünk. A 4. pozíciónkat ettől függetlenül sikerült megőrizni, igaz így hét pont az előnye a harmadik helyen lévő Jászberényi FC-nek a dobogóért folyó harcban. Együttesünk az utóbbi 5 fordulóban 9 pontot szerzett. Hazai pályán cél a három pont begyűjtése Vitelki Zoltán vezetőedzőnek és a csapatnak, amivel megerősíthetjük a pozíciónkat.

Az őszi szezonban Cegléden 1-1-es döntetlennel zárult a két csapat találkozója.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Nemes Milán Imrét kérdeztük honlapunkon:

– Egyküzdelmes meccs után szerdára az a legfontosabb, hogy megfelelő állapotban legyenek a játékosok. Kevés időnk van, ezt kell megtöltenünk a megfelelő tartalommal. Most sűrű a program, de szeretnénk ugyanúgy dominálni, ahogy eddig, vagy talán még jobban. A hazai mérlegünk most jó, ezt szeretnénk egy újabb győzelemmel folytatni.

 

– Nehéz meccsre számítok, mivel a Cegléd egy masszív csapat. A helyezésük nem tükrözi a játékerőt, amit képviselnek. De nekünk csak saját játékunk játékunkra kell figyelni és itthon begyűjteni a 3 pontot.

A mérkőzés játékvezetője: Kátai Gábor

Asszisztensek: Pogonyi Ferenc, Vrbovszki Pál


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?