NB III. – Hatvanba utazunk az első tavaszi megyei rangadónkra

 


A tavaszi első megyei rangadónk következik Hatvanban. A zárt kapus mérkőzés 17.00 órakor kezdődik a Népkerti Sporttelepen. A megyei rangadónak nagy presztízse van így kiélezett küzdelemre lehet számítani, függetlenül a két csapat jelenlegi helyezésétől.


Az FC Hatvan a kiesés ellen küzd, jelenleg a 18. helyt foglalják el a tabellán. Az eddigi találkozókon 8 alkalommal győztek 3 döntetlen és 18 vereség mellett. Az utolsó öt mérkőzésen csupán 4 pontot sikerült begyűjteniük. Az előző fordulóban a Tállyáról hozták el a 3 pontot, ami létfontosságú volt a számukra a bentmaradás szempontjából.

Csapatunknak az előző fordulóban nem sikerült hazai pályán pontot szerezni a Ceglédi VSE ellen. A 4. pozíciónból nem vesztettünk ugyan, de tovább csökkent az előnyünk az üldözőinkkel szemben. Sajnos a vereségen kívül Hegedűs Dávid súlyos sérülése is beárnyékolta mérkőzést, aki így nem állhat Vitelki Zoltán vezetőedző rendelkezésére. A megyei rangadón csak a 3 pont megszerzése az elfogadható, amivel biztosan megőrizhetjük a 4. helyünket.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban magabiztosan tartottuk itthon a 3 pontot a megyei rangadót a 4-0-s győzelmünknek köszönhetően.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Pál Szabolcsot kérdeztük honlapunkon:

– Nem úgy sikerült a szerdai meccsünk, ahogy szerettük volna. Fájó a vereség, de itt a következő lehetőség a javításra. Fontos, hogy még nagyobb százalékban használjuk ki a lehetőségeinket, vedekezésben pedig koncentráltabbak legyünk. Nem lesz gond.

 

– Nagyon nehéz meccsre számítok mivel a Hatvan az eletéért küzd! Minimalizálni kell az egyéni hibákat a védelemben, a támadó sorba pedig ki kell használni kegyetlenül a lehetőségeket! Hege kiválasával újabb, nagy, komoly hiányzónk van hosszú időre, úgy hogy a csapatnak meg kell mutatni milyen karaktere van a hétvégén és következő hetekben!

A mérkőzés játékvezetője: Dobai János

Asszisztensek: Schweighardt Dániel, Török Bence


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?