NB III. – Nem sikerült a pontszerzés a megyei rangadón

 


FC Hatvan – Eger SE 2-1 (1-1)

NB III. Keleti csoport – 30. forduló

Eger, 2021.04.18.


Nem sikerült a pontszerzés a megyei rangadón Hatvanban. Az első félidőben ugyan még sikerült ledolgozni az egygólos hátrányunkat, de a mérkőzés végén az ellenfélnek sikerült a maga javára eldöntenie a mérkőzést.


26. perc: Egy szöglet utáni kavarodánál Mundi Zoltán volt a legszemfülesebb és 5 méterről megszerezte a vezetést a Hatvannak – 1-0

38. perc: Vajda Ákos beadására remekül érkezezz Valkay Richárd, aki megszerezte az egyenlítő gólt – 1-1

82. perc: Egy ügyes kényszerítőzés végén Mundi Zoltán elé került a labda, aki megszerezte a saját és a csapata 2. gólját – 2-1


– Számomra kicsit idegesen és kapkodva játszottunk egyes pozíciókban. A kapott gól előtti szituációban is rossz döntést hoztunk, amivel hátrányba kerültünk. Volt lehetőségünk utána az egyenlítésre, ami végül a félidő vége előtt sikerült is. Az öltözőben megbeszéltük, hogy gyorsabban és türelmesebben fogunk játszani, ami úgy is történt. Többet birtokoltuk a labdát, sokat forgattuk a játékot, de az utolsó passzokba többször is hiba csúszott. Sajnálom a második gólt, hiszen volt lendület és akarat a csapatban, de ez ma nem ért pontot.

 

KOZMA DÁNIEL

technikai vezető

– Gratulálok a csapatnak, megdolgoztak a fiúk a sikerért. Tovább dolgozunk annak érdekében, hogy elérjük céljainkat. Gratulálunk az Egernek!

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (FC Hatvan-Eger SE)


 


Mérkőzés fotók (FC Hatvan-Eger SE)


Aktuális tabella


Forduló eredményei



 

Vélemény, hozzászólás?