NB III. – A listavezetőt fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

Fotó: Sipos Bence/Kécskei Krónika

 


Vasárnap a listavezető látogat a Szentmarjay Tibor Városi Stadionba. A Tiszakécskei LC elleni zárt kapus mérkőzésünk 17.00 órakor kezdődik.


Az Tiszakécskei LC jelenleg 10 pont előnnyel vezeti az NB III. keleti csoportját a BVSC-Zugló előtt. Az eddigi mérkőzéseken 24 alkalommal győztek, 2 döntetlen és 4 vereség mellett. Győztes mérkőzések (24) tekintetében az összesített NB III. tabellán is az élen vannak. Legutóbb a Ceglédi VSE vendégeként szenvedtek vereséget, mellyel megszakítottág 7 mérkőzéses veretlenségi és 6 mérkőzéses győzelmi sorozatukat.

Csapatunknak az előző héten lejátszott két forduló nem sikerült az elképzeléseink szerint, mivel a Ceglédi VSE-től ész FC Hatvantól is vereséget szenvedtünk. Vitelki Zoltán vezetőedző és a csapat célja a mérkőzésen a múltheti elvesztett pontok pótlása, amihez bravúrra van szükség. A héten ennek függvényében folyt a munka, így nehéz találkozóra számítunk, szeretnénk pontot, vagy pontokat szerezni a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.

Az őszi szezonban Tiszakécskén a koronavírus miatt megtizedelt csapatunk 2-0-s vereséget szenvedett.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Antal Zsoltot kérdeztük honlapunkon:

– A bajnokság esélyese érkezik hozzánk. Az elmúlt 2 mérkőzésünk nem úgy alakult, ahogy szerettük volna, kevesebb hibával és nagyobb önbizalommal kell játszanunk.

 

– Nehéz mérkőzésre számítok, hiszen a listavezető látogat hozzánk. Bravúrra készülünk, de ahhoz nagy önbizalomra, fegyelmezett, koncentrált játékra lesz szükség.

A mérkőzés játékvezetője: Sándor Csaba

Asszisztensek: Szilágyi Zsolt, Novák Levente


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


A mérkőzés a jelenlegi szabályok szerint zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, de a szurkolók nem maradnak le semmiről, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!




 

Vélemény, hozzászólás?