NB III. – Újabb megyei rangadó vár csapatunkra, ezúttal a Gyöngyösi AK Mátra-Beton vendégei leszünk

 


Újabb megyei rangadó következik vasárnap. Ezúttal a nézők előtt megrendezésre kerülő mérkőzésen a Gyöngyösi AK Mátra-Beton vendégei leszünk, a 17.30 órától, a Kömlei Károly Sporttelepen.


Az Gyöngyösi AK Mátra-Beton a 16. pozíciót foglalja el a tabellán, így élet-halál harcot folytat a bentmaradásárt. Az eddigi forduló folyamán 9 alkalommal győztek, 7 döntetlen és 17 vereség mellett. Így igazi rangadó várható, mivel minden pont sokat számít az NB III-as tagság meghosszabításához. Az előző öt fordulóban 4 pontost sikerül begyűjteni. Legutóbb Füzesgyarmaton szenvedtek vereséget, 3-2 arányban.

Csapatunknak sem a legjobban alakultak az utobbi mérkőzései, így visszacsúsztunk a 7. helyre a tabellán, a 15 győzelemmel, 9 döntetlennel és 9 vereséggel a hátunk mögött. Az előző fordulóban a vendég Balassagyarmati VSE vitte el a 3 pontot. Így nincs más a csapat és Vitelki Zoltán vezetőedző előtt, mint javítani az elmúlt hetek botlásait és megszerezni a 3 pontot Gyöngyösön, ami komoly önbizalom növelő lehet a fiúknak.

Az őszi szezonban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban gólgazdag találkozón 3-3-as döntetlent játszott a két csapat.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk játékosát Esztergomi Zétényt kérdeztük honlapunkon:

– Csak magunkkal kell foglalkoznunk, nem számít semmi, a két csapat helyezése sem, az sem, hogy ki milyen formában van. Győzni kell, és hiszem azt, hogy az átlendít bennünket.

 

 

Esztergomi Zétény

– A Gyönygyös a bentmaradásért, mi a javítás céljáért küzdünk majd a hétvégén. Egy fizikálisan nehéz, izgalmas meccsre számítok, ahol egyértelmű célunk a három pont megszerzése. Sajnos az utóbbi mérkőzéseink nem terv szerint sikerültek. Viszont a csapatunkat ismerve harcolni fogunk, mind egymásért, mind az összes győzelemért az utolsó öt fordulóban.

A mérkőzés játékvezetője: Juhász Dávid

Asszisztensek: Imrő János, Sirokmán Alex


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

A belépőjegyek ára: felnőtt –  800 Ft, nyugdíjas, diák – 500 Ft.
A vendégszektorba maximum 60 vendég szurkolót tudnak beengedni. A vendég szurkolók az Egri úti jegypénztárnál vásárolhatják meg jegyeiket és léphetnek be a sportközpont területére.



 

Vélemény, hozzászólás?