NB III. – A Tiszafüredi VSE-t fogadjuk a hétközi fordulóban a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


A szezon utolsó hétközi fordulója következik szerdán, ahol a Tiszafüredi VSE csapatát fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. A találkozó 17.30 órakor kezdődik, ahová szeretettel várjuk szurkolóinkat.


Az Tiszafüredi VSE újoncként idult ősszel az NB III-as bajnokságban. Jelenleg a középmezőnyben, a 12. helyen találhatók a tabellán. Az eddigi fordulókban 12 alkalommal győzetek, 6 döntetlen és 16 vereség mellett. Az utóbbi öt fordulóban 2 pontot sikerült begyűjteniük. Legutóbb Balassagyarmaton szenvedtek 3-0-s vereséget.

Csapatunknak az előző fordulóban sikerült megszakítani a nyeretlenségi sorozatát, így pozítív hangulatban készül a mérkőzésre. A találkozót a 7. pozícióból várjuk a 16 győzelemnek, 9 döntetlennek és 9 vereségnek köszönhetően. Az utóbbi öt fordulóban 4 pontot szereztünk. Az előző mérkőzésen a A Gyöngyösi AK Mátra-Beton elleni megyei rangadón sikerült nyernünk Gyöngyösön. A pozíciók megerősítéséhez folytatni kell az előző fordulóban elkezdett sorozatunkat, hiszen a papírforma – a két csapat között 5 helyezés és 15 pont a különbség – mi vagyunk az esélyesek.

Az őszi szezonban kiélezett mérkőzésen gólnélküli döntetlen született Tiszafüreden.


A mérkőzésről Vitelki Zoltán vezetőedzőt és csapatunk kapusát Varga Huba Leventét kérdeztük honlapunkon:

– Mindig a soron következő mérkőzés a legfontosabb. A hangulat  sokkal jobb, egy győzelem nagyon nagy gyógyír, ezt éreztük Gyöngyösön. A Tiszafüred egy masszív csapat, akikben azért jó pár gól benne van, ezért nagyon oda kell figyelnünk.

 

– A Gyöngyös ellen sikerült megtörni a rossz szériánkat. Ezt a stabil játékot kell hoznunk a Tiszafüred ellen is és akkor tudjuk érvényesíteni az akaratunkat, ami természetesen a győzelmet jelenti.

A mérkőzés játékvezetője: Bodzay Áron

Asszisztensek: Urgyán Antal, László István Sándor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

A 18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.

A szurkolók a mérkőzést ingyenesen tekinthetik meg!



 

Vélemény, hozzászólás?