NB III. – Nem sikerült megőrizni az előnyünket a Kolorcity Kazincbarcika SC ellen

 


Kolorcity Kazincbarcika SC – Eger SE 3-1 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 15. forduló

Kazincbarcika, 2021.10.31.


Az első félidő végén sikerült megszerezni a vezetést, amit nem tudtunk megőrizni a játékrész végéig. A második félidő is rosszul kezdődött, hiszen a Kazincbarcika gyorsan kiegyenlített. Igaz az utolsó percekig nyílt volt a mérkőzés, de a hibánkat könyörtelenül kihasználó hazai csapat a mérkőzés végén, még egy gólt szerzett, amivel végleg eldöntötte a találkozó sorsát.


43. perc: Antal Zsolt indításából Tóth Ákos lépett ki és avédőt lefutva kilótte a bal alsó sarkot – 0-1

48. perc: Nem sokáíg örülhettünk a vezetésnek, hiszen az első félidő hosszabításában egy jobb oldali beadás után a hibánkat kihasználva Vladul Stefan közelről megszerezte az egyenlítő gólt – 1-1

49. perc: Amásodik félidő legelején egy jobb oldali lövést követően a kapusunk még védett, de a labda Szabó Balázs elé került, aki közelről bekotorta a hálóba, ezzel megfordítva a mérkőzést – 2-1

87. perc: Az elcsúszó védő mellett jobbról begurított labdára Vladul Stefan érkezett és lőtt 3 méterről a hálóba – 3-1


– Próbáltuk a védekezésünket megszervezni, ezzel nagy küzdelemre késztettük a hazaiakat, de sajnos vereséget szenvedtünk.

Jók: Pölöskei, Tóth Á.

Forrás: HEOL

 

VARGA ATTILA

vezetőedző

– Tudtuk, hogy nehézkes mérkőzés lesz, ilyenre számítottunk. A félidőig nem voltunk jó állapotban, de összességében örülök a csapat teljesítményének. Tizenkét nap alatt öt mérkőzést játszottunk, akadnak olyan játékosok, akik mindegyiken végig futballoztak. A második játékrészben nyertük meg a meccset. Örülök a csapat hozzáállásának és a heti eredményességnek.

Jók: Szabó B., Dvorschák, Ur, Vladul

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Kolorcity Kazincbarcika SC-Eger SE)



Mérkőzés fotók (Kolorcity Kazincbarcika SC-Eger SE)


Forduló eredményei


Aktuális tabella



 

Vélemény, hozzászólás?