NB III. – Vasárnap a Kolorcity Kazincbarcika SC vendégei leszünk

 


Vasárnap idegenben játszik csapatunk. Ellenfelünk a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata lesz a 15.00 órakor kezdődő találkozón a kazincbarcikai Kolorcity Aránában.


Az Kolorcity Kazincbarcika SC az előző szezonban még az NB II-ben szerepelt. A kiesés után a cél a visszakerülés, melyért meg is tesz mindent a csapat, hiszen a 2. helyen van a tabellán a BKV Előre mögött. Eddig 12 alkalommal győztek, 1 döntetlen és 1 vereség mellett. Az egyetlen vereségüket éppen a legutóbbi fordulóba a Kisvárda Master Good II. vendégeként szenvedték el. A bajnokság mellett remekül szerepel a csapat a MOL Magyar Kupában is, csütörtökön a sikerült győzniük a DVTK NB II-es csapata ellen is, így már a nyolcaddöntőben vannak. A következő forduló sorsolása is kedvező volt számukra, mert negyeddöntőbe jutásárt az NB III-as Ceglédi VSE vendégei lesznek.

Csapatunknak nem sikerült a hétvégi forduló, ahol súlyos vereségbe futottuk bele a Aqua-General Hajdúszoboszló ellen a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban. Ez a forduló sem ígérkezik könnyűnek a fiúk számára, mivel a feljutásért harcoló, remek formában lévő együtteshez látogatunk. Labancz Róbert vezetőedző továbbra sem számíthat minden játékosra, mert sérültjeink még nem épültek fel, így újra azok kaphatnak bizalmat, akik eddig kevesebbet szerepeltek. Persze a játékosok nem feltartott kézzel mennek ki a mérkőzésre, mindenki szeretne bizonyítani és meglepetést okozni a találkozón.

Az előző szezonban az osztálykülönbség miatt nem találkozott a csapat.


A mérkőzésről vezetőedzőnket Labancz Róbertet és csapatunk játékosát Vajda Ákost kérdeztük honlapunkon:

– A mezőny legjobb csapatához utazunk. A sok sérült ellenére megpróbáltunk tisztességesen felkészülni. Meglátjuk hogy ez mire lesz elég.

 

– Nagyon nem vagyunk könnyű helyzetben, ráadásul egyre több a sérültünk is. Nem mi vagyunk az esélyesek, de ennek ellenére egy koncentrált védekezéssel és pár gyors kontrával úgy gondolom, hogy meglepetést is okozhatunk!

A mérkőzés játékvezetője: Tóth Tamás

Asszisztensek: Kövér Tamás, Vilmányi Simon


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?