NB III. – Az Újpest FC II. vendégei leszünk a következő fordulóban

 


Vasárnap Budapestre látogat csapatunk, ahol a 11.00 órakor az Újpest Labdarúgó Sportcentrumában az Újpest FC II. vendégei leszünk.


A Újpest FC II. jelenleg a 12. helyet foglalja el a tabellán. Eddig 6 alkalommal nem találtak legyőzőre, míg 4-szer játszottak döntetlent és 8 mérkőzésen nem sikerült pontot szerezniük. Az előző fordulóban a tartalékcsapatok csatáját 1-0-ra elvesztett a Kisvárda Master Good II. vendégeként.

Csapatunkra a hetet már új vezetőedzővel, Szekeres Adriánnal, valamint másod-, és erőnléti edzőjével Pósán Lászlóval kezdte el a csapat, akik mellett továbbra is Szabó László látja el a kapusedzői pozíciót. A játékosok nagy erőbedobással kezdték meg a munkát az új edzői stábbal. A felzárkózáshoz pontokra van szüksége a csapatnak, így a cél nem lehet más, mint a 3 pont megszerzése. Ezzel feledtetni lehetne az elmúlt heti vereséget a DVSC II. csapata ellen.

Az előző szezonban nem találkozott a két csapat, mivel az Újpest FC II. az NB III. Közép csoportjában szerepelt.


A mérkőzésről csapatunk új vezetőedzőjét Szekeres Adriánt éskapusunkat Ivicevic Márk Fülöpöt kérdeztük honlapunkon:

SZEKERES ADRIÁN

vezetőedző

– Ez alatt a rövid idő alatt is észrevehető, hogy a csapatnak milyen ereje van, mennyire összetartó közösséget alkotnak, és ezt szeretném a hétvégén is csapatszinten látni. Egyénileg pedig azt a fegyelmezettséget, azt a figyelemfenntartást, azt a motivációt, ami az elmúlt napokban jellemzett minden játékost az edzéseken. Ha ez megvan, akkor ezek egy jó alapnak a feltételei lehetnek, amire aztán a jövőben építeni tudunk.

 

– A múlt hétvégi mérkőzés nem az elvárásaink szerint alakult, de a csapat pozitív és az új edző segítségével mindent megteszünk, hogy megszerezzük a három pontot az Újpest ellen!

A mérkőzés játékvezetője: Katona Balázs

Asszisztensek: Marozsi Gábor Bence, Harsányi Martin


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

A sportrendezvényekre a hatályos kormányrendelet értemében 18 év feletti szurkolók csak védettségi- és
személyi igazolvány együttes felmutatásával léphetnek be.

18 év alattiak csak olyan felnőtt kíséretében látogathatják a mérkőzést, aki rendelkezik védettségi igazolvánnyal.



 

Vélemény, hozzászólás?