NB III. – Következő ellenfelünk a Putnok FC csapata lesz a Várady Béla Sportközpontban

 


Vasárnap újra idegenbe látogat NB III-as csapatunk. Ezúttal a Putnok FC vendégei leszünk a 14.00 órakor a Várady Béla Sportközpontban kezdődő találkozón.


A Putnok FC jelenleg a középmezőnyben, a 9. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi fordulókban hozzánk hasonlóan 10 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 7 döntetlen és 8 vereség mellett. A legutóbbi fordulóban a Kisvárda Master Good II. otthonában játszottak 2-2 döntetlent. Formájukat tekintve az utóbbi öt fordulóban 5 pontot sikerült begyűjteniük.

Csapatunknak az előző hétvégén hozta a kötelezőt a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a Hidasnémeti VSC legyőzésével. A három pontnak köszönhetően sikerült tovább erősíteni a pozíciónkat a tabellán. Szekeres Adrián vezetőedző és a csapat ezen a héten is profi módon készült a mérkőzésre. Csapatunk jelenleg jó formában van, hiszen az utóbbi öt fordulóban 10 pontot sikerült begyűjteni. A cél a 3 pont megszerzése, mellyel lehetőségünk lehet a pozíciónk javítására.. Továbbra is vannak sérültjeink, akik nem állhatnak a csapat rendelkezésére, viszont eltiltott játékosunk nem lesz a vasárnapi mérkőzésen.

Az őszi szezonban, a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban 3-1 arányú vereséget szenvedtünk.


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt és csapatunk játékosát Nagy Gergelyt kérdeztük honlapunkon, aki a tavaszi szezonban már 3 gólt szerzett:

– A hét elején két, egymást követő szabadnapot kaptak a játékosok, amire elég régen volt példa, de abszolút indokolt volt a bajnokság ezen részében, öt mérkőzés után. Az elmúlt hetek, úgy gondolom javuló játéka mellett eredménnyel is párosult, ami önbizalmat is adhat a srácoknak. Ilyenkor azért mindig könnyebben telnek a mindennapok, de túlzott önelégültségre és magabiztosságra ez nem adhat okot, mert holnap egy erős ellenféllel fogunk játszani, akik előre felé nagyon lendületesek, valamint az átmeneteket jól használják ki. Elég, hogyha csak itt az előző fordulóban a Kisvárda elleni meccsükre gondolunk, úgyhogy mindenféleképpen figyelnünk kell, maximális koncentrációt igényel minden játékostól. Ellenben, amikor nálunk van a labda, akkor azt a türelmet, azt a határozottságot várom el, ami visszaköszön a most már elmúlt mérkőzéseken. Fontos lesz a jó helyzetkihasználásunk is, kapu előtt higgadtan, pontos döntéseket kell majd hozni és szeretnénk folytatni a megkezdett szériánkat.

 

– Nagyon fontos két győzelmet szereztünk, ennek köszönhetően jó a hangulat a csapatnál. Sajnos nagyon sok a hiányzónk hetek óta, velük kiegészülve erősebbek leszünk. Egy stabil, jó játékosokból álló csapathoz utazunk, ezért nagyon nehéz mérkőzésre számítok, de bízom magunkban és remélem jó eredményt érünk el.

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Tamás

Asszisztensek: Gordos Árpád Mihály, Szilágyi Zsolt


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 600 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés minden korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?