NB III. – Vasárnap a BKV Előre lesz a vendégünk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Vasárnap is hazai pályán játszik csapatunk. Ellenfelünk a jelenleg dobogós BKV Előre csapata lesz. A találkozó 16.00 órakor kezdődik a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


A BKV Előre az előkelő 3. helyet foglaja el az NB III. Keleti csoportjában. Az eddigi fordulókban 19 alkalommal hagyták el győztesen a pályát, 3 döntetlen és 6 vereség mellett. Formájuk az utóbbi fordulókban elég hullámzó, az utolsó öt találkozójukon 7 pontot gyűjtöttek be, ebből a legutóbbi három mérkőzésen csak 1 pontot. A legutóbbi fordulóban hazai pályán szenvedtek 4 gólos vereséget a Kisvárda Master Good II. csapatától.

Csapatunknak sem sikerült a tervek szerint az előző forduló. A DEAC csapatától elszenvedett vereséggel ugyanis megszakadt a 6 fordulón keresztül tartó veretlenségi sorozatunk. Ezzel az eredménnyel az utóbbi öt fordulóban 10 pontot gyűjtöttünk. A mutatott játék viszont bizakodásra adhat okot, mivel a csapat hátrányban focizva sem adta fel a mérkőzést és több helyzetet is kialakított. Szekeres Adrián vezetőedző és a csapat szeretné a múlt heti vereséget feledtetni és hazai sikerrel zárni a talákozót. A stáb a héten elemezte a dobogós BKV Előre játékát, amiből a csapat is felkészült, így nem érhet meglepetés bennünket találkozón.

Az őszi szezonban az akkor listavezető BKV Előre egy véleményes büntetővel tudta csak otthon tartani a három pontot.


A mérkőzésről Szekeres Adrián vezetőedzőt és csapatunk játékosát Juhász Gergőt kérdeztük honlapunkon:

– Tudjuk, hogy egy erős ellenféllel fogunk játszani, amit nem csak a tabellán elfoglalt helyezésük mutatja. A mérkőzésen a saját játékunkra szeretnénk összpontosítani. a játékosokban dolgozik a plusz motiváció ezen a mérkőzésen is, az egész héten ezt lehet rajtuk látni. A DEAC mérkőzés után az eredmény szempontjából van bennük hiányérzet, amit szeretnénk javítani a vasárnapi mérkőzésen. Továbbra is vannak beteg és sérült játékosaink, akiknek jól halad a felépülésük, demég több játékos nem tarthat a kerettel. Nagyon fontos, hogy az első perctől az utolsóig összpontosítani tudjunk. Nem engedhetjük, hogy a BKV Előre csapata helyzetbe kerüljön, ezért kompletten, szervezetten kell védekeznünk. Abban bízunk, hogy az előző mérkőzésekhez hasonlóan helyzeteket tudjunk kialakítani, de most sikerüljön a gólszerzés is ezekből és meg tudjuk nyerni hazai pályán a találkozót.

 

– Sajnos a múlt heti mérkőzésen megtört a veretlenségünk a DEAC ellen. Ezen a héten már következő meccsre koncentráltunk és arra hogy újra nyerni tudjunk hazai pályán. A csapat nagyon motivált és fegyelmezet! Remélem hétvégén szintén eredményesek tudunk lenni és itthon tartani a 3 pontot! Hajrá Eger!

A mérkőzés játékvezetője: Takács Ákos

Asszisztensek: Szilágyi Zsolt, Benkő Róbert


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, melyről a Facebook oldalunkon tájékoztatjuk az érdeklődőket!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés minden korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?