Utánpótlás – Több mint 200 gyerek rúgta a labdát a Felsővárosi Sporttelepen

 

 


Intézményi Bozsik Fesztivál – „Eger Ovi” Körzet

Eger, 2022.04.11.


Harmadik alkalommal került megrendezésre Egerben az Óvodások Fesztiválja ebben a tanévben. Az óvodások egyre nagyobb létszámban látogatnak ki a rendezvényre, hisz hatalmas élményt jelent számukra a focipályán való játék.

Az intézményeken belül heti rendszerességgel történő foglalkozásokon ízelítőt kapnak a labdarúgásból, megtanulnak különböző labdás játékokat, és utánzó valamint szimbólumjátékokon keresztül mozgatják meg őket az intézményben dolgozók, valamint az Eger SE utánpótlás edzői.

A most hétfőn megrendezésre került fesztivál alkalmával két csoportban, több mint 200 gyerkőc rúgta a labdát az Északi Sporttelepen. A gyerekek minden alkalommal kiválóan érzik magukat, és a foglalkozás végére kellően el is fáradnak. Ezúttal külön élményben volt részük a második csoportban lévő ovisoknak, hiszen az ESE felnőtt csapatának játékosaival is játszhattak egy rövid ideig.

A fesztiválokon gyermekzenékkel fokozzuk a hangulatot, ami sok gyerkőcöt táncra perdít, de a legnagyobb megnyugvást a fesztivál végén kézhez kapott csokoládé jelenti számukra.

A csokiosztásból nem maradtak ki az NB III-as  csapatunk játékosai sem

Az idei tanév utolsó fesztiváljának tervezett időpontja 2022.05.02.


– Az elmúlt nyáron nagy munkát fektettem abba, hogy az intézmények vezetőivel közös nevezőre juthassunk a képzés, mozgások tekintetében. Ezek a tárgyalások rendkívül pozitív környezetben teltek és ami még fontosabb a gyermekek és szülők számára, hogy pozitív végeredménnyel is zárultak. Ehhez jött még hozzá, hogy hosszú idő után az intézményi körzetvezető személye is klubunkhoz köthető. Nagy öröm, hogy mind az intézmények és pedagógusok, mind pedig Káplár Tamás intézményi körzetvezető, valamint edzőink maximális alázattal végzik a munkájukat, ami hasonlóan remek rendezvényekhez vezet.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?