U12 – Tíz nap három bajnoki mérkőzés

 


SBTC – Eger SE 1-15 (0-0)

U12 – MLSZ Országos csoport – 19. forduló

Salgótarján, 2022.04.14.


Eger SE – Várda LA 3-2 (0-0)

U12 – MLSZ Országos csoport – 14. forduló

Eger, 2022.04.20.


Nyíegyháza Spartacus FC – Eger SE 1-1 (0-0)

U12 – MLSZ Országos csoport – 21. forduló

Nyíregyháza, 2022.04.23.


SBTC – Eger SE
14-én csütörtökön a Salgótarján vendégei volunk ,ahol egy fiatalabbakból álló társaság ellen több felállási formát és több játék szituációt tudtunk tudatosan gyakorolni mindenféle izgalom nélkül. Megjegyzem ügyes kis csapat a Tarján 2011-es korosztálya.


Eger SE – Várda LA
– 20-án, szerdán egy igazi rangadó várt a csapatra. Pótoltuk az elmaradt Kisvárda elleni derbit. Az első 20 perc úgy telt ahogy terveztük és ahogy a betegség hullám előtt  megszokott volt. Letámadtunk, sok labdát szereztünk és sok helyzetet alakítottunk ki. A második és harmadik negyed nagy iramban telt mezőny játékot hozva, a negyedik negyedben simává tehettük volna a mérkőzést, de az lett a vége hogy izgulni kellet a hármas sípszóig. Több kimagasló jó teljesítmények örülhettünk, de összességében azért óriási csapatmunka volt a győzelem.


 Nyíregyháza Spartacus FC – Eger SE
– 23-án, szombaton a Nyíregyháza vendégei voltunk.

Első két találkozóból kiindulva várható volt, hogy a hazaiak most sem fognak kesztyűs kézzel bánni velünk. Ütöttek vágtak minket, ahol értek szó szerint. Azt mondom szükség van ezekre meccsekre is. Fel kell venni a kesztyűt az ilyen típusú csapatokkal szemben. Sajnos a szerdai találkozót csak részben sikerült kipihenni, így a sok olyan hiba csúszott a játékunkba, ami mondjuk teljesen friss lábakkal nem lett volna benne a meccsben. Összességében ebből a meccsből is tanulni lehet, így hát hasznos volt nagyon. Nem szoktam erről beszélni, DE sajnos az elmúlt 10 napban nem gól, ha a  labda 1 méterrel a gólvonal mögött van, vagy esetleg ugyan ennyivel az oldalvonalon van kint az nem bedobás és még mi kapunk belőle sárga lapot, mert kézzel nyúlunk a labdához. Vagy mondjuk ha az egyik játékosunk már a nyakában viszi az ellenfelet, mert máshogy nem tudja megállítani, ami természetesen “szabályosnak” minősül. Biztosan lemaradtunk az időközi szabály módosításokról. Dühít hogy a gyerekek ezeket a szituációkat sírva veszik tudomásul, mert ő csak azt érzi hogy 60-80 percig küzd teljes erejéből, valaki meg sétálgatva szórakozik vele vigyorogva.

Mérkőzés jegyzőkönyv (SBTC-Eger SE)


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Várda LA)


Mérkőzés jegyzőkönyv (Nyíregyháza Spartacus FC-Eger SE)


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?