NB III. – Szerdán, a már bajnok Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadjuk a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban

 


Szerdán a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban a bajnok, Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadjuk a 17.00 órakor kezdődő találkozón.


Az Kolorcity Kazincbarcika SC az előző fordulóban hazai pályán bebiztosította a bajnoki címét és a feljutást az NB II-be a Kisvárda Master Good II. legyőzésével. Az eddigi fordulókban 29 alkalommal győztek, 3 döntetlen és 1 vereség mellett. Minden más mutatóban is vezetik a tabellát, hiszen a legtöbb gólt (93) szerezték, illetve a legkevesebbet (17) kapták.

Csapatunk továbbra sem találja önmagát, hiszen az utóbbi öt fordulóban csupán 1 pontot sikerült begyűjteni. Az eddig elért 11 győzelemnek, 3 döntetlennek és 19 vereségnek “köszönhetően” a 15. helyről várjuk a bajnokcsapatot. A legutóbbi fordulóban a Aqua-General Hajdúszoboszló vendégekét szenvedtünk kétgólos vereséget. Ennek a mérkőzésnek sem mi vagyunk az esélyesei, de a csapat szeretne meglepetést okozni a találkozón. A vezetőedző nem számíthat a vasárnapi mérkőzésen megsérült Nagy Gergely játékára, akinek mielőbbi felépülést kívánunk

Az őszi szezonban, Kazincbarcikán a félidőben 1-0-ra vezettünk, de a vége 3-1 lett a hazai csapat javára.


Aktuális forma


A mérkőzésről játékosunkat Pál Szabolcsot kérdeztük honlapunkon:

– Gratulálunk a Kazincbarcika csapatának a bajnoki szereplésükhöz és a feljutáshoz. Ami a mi csapatunkat illeti sajnos az utóbbi fordulókban nem sikerült eredményesen szerepelni. Ezeket mindig meg is beszéltük a játékosokkal, hogy mi miért történik. Sokkal nagyobb felelősségvállalás lesz szükség a szerdai mérkőzésen, illetve az azt követő fordulókban. Olyan csapatok ellen fogunk játszani, akik előttünk vannnak a tabellán és lehet, hogy esélyesebbként lépnek pályára, de bizonyítottuk már, hogy nálunk esélyesebb csapatok ellen is tudunk jól játszani. Ezt várom a következő mérkőzésen is a csapattól. Nem gondolom, hogy nem fordulhatna meg ez az eredménytelenség, akár a Kazincbarcika ellen, eddig is reálisan láttuk a helyzetünket és bíztunk a játékosokban, mely továbbra is így lesz.

 

– Rettentő rossz sorozatban vagyunk, szégyellem is magam, plusz Nagy Geri is megsérült, ami újabb érvágas, remélem mielőbb felépül. Viszont, ha most szerdán jó eredményt érünk el bajnokcsapat ellen, akkor javítunk valamelyest!! Ott is meg volt az esélyünk rengeteg hiányzóval, hogy pontot szerezzünk, most is ez kell, hogy legyen a célunk.

A mérkőzés játékvezetője: Kovács Imre

Asszisztensek: Kovács Gábor, Piskóczi Viktor


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 700 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?