NB III. – Gólnélküli döntetlen a bajnok Kolorcity Kazincbarcika SC ellen

 


Eger SE – Kolorcity Kazincbarcika SC 0-0 (0-0)

NB III. Keleti csoport – 34. forduló

Eger, 2022.05.04.


Jó mérkőzést játszottunk a bajnok Kolorcity Kazincbarcika SC. Mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek a gólszerzésre, de egyik gárdának sem sikerült betalálni a kapuba, így igazságosnak mondható gólnélküli döntetlen lett a találkozó vége.


*


– Gratulálok a Kazincbarcika csapatának a magabiztos bajnoki címükhöz, illetve gratuálok a mai teljesítményükhöz a játékosainknak. Jó azt látni, hogy az edzéseken gyakoroltakot viszont látjuk a bajnoki mérkőzéseken. Mint taktikailag, mint fizikálisan azt látni rajtuk, hogy jó állapotban vannak és van mihez nyúlniuk, bízhatnak ebben. A mai mérkőzésen mutatott hozzállásukért, egymás kisegítéséért és csapatban való gondolkodásért is jár az elismerés. Van még a szezonban négy mérkőzés, szeretnénk a lehető legtöbb pontot begyűjteni ugyanezzel a hozzáállással, mentalitással és játékfilozófiával.

 

VARGA ATTILA

vezetőedző

– Megnyertük a bajnokságot öt fordulóval a vége előtt, büszke vagyok a játékosokra, az egész évünkre. A lényegi kérdések eldőltek, de a  hátralévő meccseken is szerezhetünk pontokat. Ez ma csak részben sikerült. Senki nem gondolta a szezon elején, hogy a bajnokság ezen szakaszában ennyire magabiztosan fogjuk nyerni a ligát, de a csapat nagyszerű munkát végzett egész évben. Eger szép város, ma viszont az volt az érzésem, hogy osztálykirándulásra jöttünk. Az eredmény 0–0 és a teljesítményünk is az volt.

Forrás: HEOL


Mérkőzés jegyzőkönyv (Eger SE-Kolorcity Kazincbarcika SC)


 


Mérkőzés fotók (Eger SE-Kolorcity Kazincbarcika SC)


Forduló eredményei


Aktuális tabella


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?