NB III. – A Békéscsaba 1912 Előre II. vendégei leszünk a vasárnapi fordulóban

 


Vasárnap, a hét második bajnoki mérkőzésén hosszú túra vár a csapatunkra. Ezúttal a Békéscsaba 1912 Előre II. vendégei leszünk a 12.00 órától megrendezésre találkozón a Békéscsaba Labdarúgó Akadémián.


A Békéscsaba 1912 Előre II. jelenleg a 10. helyet foglalja el a tabellán, 13 győzelemmel, 8 döntetlennel és 13 vereséggel. Ellenefelünk a szerdai, hétközi fordulóban a Kisvárda Master Good II. vendégeként szenvedtek vereséget.

Csapatunk megtette a szerdai fordulóban az első lépést, hogy kilábaljon a hullámvölgyből. A hétközi találkozón jó játékkal gólnélküli döntetlen sikerült elérni a már bajnok Kolorcity Kazincbarcika SC ellen. A békéscsabai mérkőzés sem ígérkezik könnyűnek, hiszen vezetőedzőnk nem számíthat sárga lapok miatt Hegedűs Dávidra és Juhász Gergőre, valamint a Hajdúszoboszlón megsérült Nagy Gergelyre.

Az őszi szezonban, kétgólos hátrányból felállva sikerült megfordítani 3-2-re az eredményt a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban.


Aktuális forma


A mérkőzésről vezetőedzőnket Szekeres Adriánt és játékosunkat Vajda Ákost kérdeztük honlapunkon:

– A hétközi mérkőzésen a csapat nagyon koncentráltan és szervezetten játszott. Ez elengethetetlen kesz a holnapi mérkőzésen is. Ahhoz hogy sikeresek legyünk ugyanazzal a mentaltással, ugyanazzal a játékkedvvel és szervezettséggel kell pályára lépnünk, csak így lehetünk eredményesek a Békéscsaba ellen. Ellenfelünknél jó pár tehetséges fiatal van a csapatban. Mivel előző állomáshelyemről van szó, így ismerem a játékosokat. Az elmúlt időszkba náluk egy edzőcsere történt, Brlázs István Gábor feljebblépet és Mészáros Márk vette át a csapatot. nem számítok könnyű mérkőzésre, de a szerdai felfogásban kell folytatni ezt a hetet, amit szépen is tudunk zárni.

 

– Egy fiatal és sok gólt szerző csapathoz érkezünk hétvégén. Ha a mérkőzést le tudjuk hozni kapott gól nélkül és be tudjuk lőni a helyzeteket, akkor 3 pontal térünk haza!

A mérkőzés játékvezetője: Nagy Attila László

Asszisztensek: Dobos Dávid, Pálinkás Donát Ferenc


A forduló mérkőzései


Aktuális tabella


Azok a szurkolók sem maradnak le semmiről, akik nem tudnak kilátogatni a mérkőzésre, mert a tervek szerint lesz élő közvetítés, mely az alábbi képre kattintva érhető el!



SZURKOLÓI INFORMÁCIÓK!

Jegyárak:

Felnőtt: 1.000 Ft

Diák, nyugdíjas: 500 Ft

A mérkőzés korlátozás nélkül megtekinthető!

Információk a helyszínről: https://1912elore.hu/site/informaciok-bekescsaba-1912-elore-ii-eger-se-20220508/


Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!



 

Vélemény, hozzászólás?