Szülői értekezletet tartott az Eger Labdarúgó Sport Kft. női szakága. Az elmúlt 3 évben nagy utat tett meg a női részleg és ennek apropóján évnyitó értekezletet szerveztek, ahol a közeljövő tervei és a klub céljai is ismertetésre kerültek.

Az értekezletet Dr. Vitányi László tartotta, aki felvázolta, hogy a klub milyen jövőképet tud mutatni az ovis programtól kezdődően a női labdarúgóknak. A tervezett fejlesztések, a játékosok fejlődése érdekében történő szakemberek bevonása mellett, a Disney program és az indítandó labdarúgó osztály is szóba került! Először hangzott el nyíltan, hogy a klub egyik stratégiai terve – ha a körülményekben nem következik be semmilyen negatív változás, hatás -, a felnőtt csapat NB I-be történő jutása, ahol kiemelten számítunk a saját nevelésű játékosokra, melyet legkésőbb 2,5 éven belül szeretnénk elérni, de már a következő szezonban is az első két hely egyikének a megszerzése a cél, ha a saját nevelésű és az egyéb kiszemelt játékosokkal sikerül megegyezni. Klubunk fontos célja, hogy minden korosztályban válogatott játékosokat tudjunk adni a Magyar Labdarúgó Szövetség részére.

Kiemelt szempont a játékosok egyéni fejlődésének szem előtt tartása, a szülő-iskola-klub háromszögben, amelyhez folyamatos és nyílt kommunikációt kértünk a szülők részéről, edzéseinket és egyéni képzéseinket úgy igazítjuk, hogy a labdarúgó komfortosan érezze magát és a fejlődése is töretlen maradjon – minden fronton.

Rengeteg téma szóba került a prezentáció során, majd a “hivatalos” részt követően egyéni és kis csoportos megbeszéléseken erősítettünk rá a célokra. Jelenleg minden korosztályban csapatokat tudunk versenyeztetni és közelítünk a 200 kiváltott női versenyengedélyhez az idei bajnoki szezonban (futsalt is beleértve). Az eseményen nagyjából hetven fő vett részt, így az elhangzottak bizonyosan eljutnak minden érintett szülőhöz.

Köszönjük a részvételt!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?