U12: Még két mérkőzés van hátra a bajnokságból

Az elmúlt héten két mérkőzést játszott az Eger SE U12-es csapata. Május 17-én a Mezőkövesd vendégei voltak, majd május 21-én a DVTK érkezett a Felsővárosi Sporttelepre. 

U12: Mezőkövesd Zsóry FC – Eger SE Bajnoki Mérkőzés 25. Forduló https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25982/25/1807583.html

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Rossz előjelekkel indultunk útnak, a csapaton belül kialakult kisebb nézeteltérések nem tettek jót a morálnak. Emellett ezúttal is hiányoztak a befejezések az ellenfél kapuja előtt, hiába építkeztünk, nagyon nehezen tudtunk gólig eljutni. A hazaiak ennek ellenére direkt módon rohamozták a kapunkat, aminek meg is lett az eredménye. Hatalmas elkeseredés volt ez a találkozó az egri gyerekeknek, hiszen az utasításokat betartva, kisebb-nagyobb hibákkal játszottak. A játék képe egyértelműen a mi oldalunkra billentette a mérleget, de egy ilyen mérkőzés után nehéz ezzel vigasztalni a gyerekeket.

U12: Eger SE – DVTK Bajnoki Mérkőzés 26. Forduló https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25982/26/1807587.html

Káplár Tamás vezetőedző értékelése: Ezúttal sem tartott sokáig a Diósgyőrieknek feltörni a védelmünket. Több meghatározó hiányzó játékosunk is volt, mindemellett 1 cserejátékos tudott leülni a padra, aki kisebb sérüléssel küszködött már a bemelegítés során is. A vendégek felőröltek minket, az első 40 percben még valamelyest volt tartásunk, de azt követően teljesen átjáróházzá vált a csapat. Sajnáljuk hogy nem tudtunk megfelelő ellenállást kifejteni, a jövőre nézve komoly változásokra lesz szükség. A pályán lévők mindent megpróbáltak. Bár kevésre futotta az erőnkből, ők minden dicséretet megérdemelnek.

A bajnokságból még két mérkőzés van hátra az Eger SE számára. Május 26-án a DVSC érkezik a Felsővárosi Sporttelepre, majd június 3-án a Sajóvölgye Focisulit látják vendégül.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?