U15: ,,Csak egy tényezőben nem múltuk felül az ellenfelet, az pedig a helyzetkihasználás.”

Eger SE – BVSC-Zugló 1-1 (0-0)

Utolsó előtti hazai mérkőzését játszotta az Eger SE U15-ös csapata az elmúlt szombaton. Az ellenfék a BVSC-Zugló volt a Felsővárosi Sporttelepen. A mérkőzésen elsőként a hazaiak találtak be a kapuba akkor is a második félidőben, majd a vendégek kiegyenlítettek. Az eredmény a találkozó végéig maradt, így 1-1-es döntetlen született. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25972/25/1807197.html

Sipos Lajos vezetőedző értékelése: Az ellenféllel az őszi szezonban is jó mérkőzést játszottunk de pontot szerezni akkor nem tudtunk. Most a tervünk természetesen az volt, hogy egy fegyelmezett kompakt játékkal itthon tartsuk a három pontot. A srácok az egész találkozót tekintve éretten jól futballoztak, masszív mezőnymunka, számos jó játékhelyzet-megoldás jellemezte játékunkat. Az első játékrészben jó pár minőségi helyzetünk maradt kihasználatlanul és a kapufa is az ellenféllel volt…

A 2. félidőben már voltak hullámvölgyek a játékunkban, de a harci kedv nem lankadt és továbbra is jól játszottak fiaink. Egy pontos indításból Demeter a 67. percben gólt lőtt, úgy tűnt meglehet a győzelem… Meg is volt a 81. percig…Ekkor lehet lankadt a figyelem, és az utolsó másodpercben betalált a BVSC.

Kicsit dühös voltam, hogy már vége kellet volna lenni a találkozónak. Összességében a győzelem az utolsó pillanatokban kicsúszott a kezünkből, de a csalódottságot azért az ellenfél gratulációja mérsékelte.

A mérkőzésen minden egyes játékos jó teljesítményt nyújtott, de ezek közül is kiemelkedett Neufeld, Gergely, Kozák, Balogh és Demeter játéka.

A szezon utolsó hazai mérkőzésén a Barca Academy elleni mérkőzést pótolják az egriek május 24-én. Az idény utolsó találkozóján pedig a DEAC vendégei lesznek május 28-án.

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?