U17: ,,A bajnokság utolsó tét nélküli mérkőzésén megfelelő hozzáállással játszottunk.”

A szezon utolsó mérkőzésén az Eger SE U17-es csapata a Debreceni Sportcentrum gárdájához látogatott kedden délután. A vendégek szerezték meg az első találatot a 29. percben, majd gyorsan jött a válasz a házgazdáktól. Végül fordulás után újabb gólt szerzett a Debrecen, így 2-1-re nyertek. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/4/26665/14/1805059.html

Lengyel Lajos vezetőedző értékelése: A debreceni Oláh Gábor úti stadion center füves pályáján kemény összecsapásokkal indult a mérkőzés, a helyszínnek megfelelő hangulatban. A mezőnyben agresszív hazaiak játékát a játékvezető is támogatta elnéző felfogással. Ennek ellenére a találkozó első részében több helyzetet is teremtettünk a debreceni kapu előtt, amelyek sorra kimaradtak. Félóra után Sugár szép egyéni kiugrását gólra váltotta. Nem sokáig örülhettünk, mert öt perc múlva, egy beadásra lassan reagáltunk és egy késői véleményes belépőt tizenegyesnek vélt a bíró. Az egyenlítés után a félidő végén is nekünk voltak lehetőségeink, beadások, távoli lövések alkalmával. A szünet után is kemény összecsapásokkal, agresszív belemenésekkel folyt a játék, most már kiegyenlítettebb formában. Sajnos most a mi védelmünk hibázott, egy mélységi kiugratásnál és előnyt szereztek a hazaiak. A hátralévő időben megpróbáltunk mindent az egyenlítésért, de mezőnyfölényen kívül más nem jött össze.

A bajnokság utolsó tét nélküli mérkőzésén megfelelő hozzáállással játszottunk, de most a helyzetek kihasználása nem sikerült. Gratulálok a CSAPATNAK a második helyezés eléréséhez! 

Jó: Nagy, Fükő

A bajnokságot a Felsőházban a 2. helyen zárta az Eger SE U17-es csapata. 

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?