MLSZ Országos U14 Alap csoport Kelet 25. forduló
EGER SE – ÚJPEST TE 0-4 (0-1)
Jók: Tóbik Soma ( A csapat legjobbja ), Mádi-Nagy Zsolt , Seres Noé

Az utolsó hazai mérkőzést játszotta az Eger SE U14-es csapata az MLSZ Országos bajnokság 25. fordulójában. Az ellenfél az Újpest TE együttese volt a Felsővárosi Sporttelepen. Az első félidő végén szerezte meg az első találatot a vendéggárda, majd fordulás után még háromszor voltak sikeresek az egri kapu előtt. Így a három ponttal az újpestiek távoztak. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/0/25969/25/1804138.html

Sóskúti Balázs vezetőedző értékelése: Nehéz mérkőzésre számítottunk, ami be is igazolódott. Az egész találkozón koncentráltak voltunk és taktikailag fegyelmezettek. Az első félidőben, illetve a második játékrész 20. percéig pariban voltunk az ellenféllel. Jól védekeztünk, illetve szép támadásokat hajtottunk végre. Az első félidőben ha a helyzeteket jobban kihasználjuk, akkor akár teljesen más találkozót láthattunk volna. Ettől függetlenül megérdemelt a vendégcsapat győzelme.
Ami pozitívum az a labdakihozatalaink és a szervezett védekezés. Amiben fejlődnünk kell, hogy az ilyen gárdákkal is fel tudjuk venni az versenyt, az a gyors átmenet labdaszerzésből labdabirtoklásba, illetve az agilis kombinatív játék a pálya minden területén. Nem lehet panaszom a játékosainkra, hiszen minden tőlük telhetőt megtettek a mérkőzésen. Egymás szemébe bátran nézhettünk a találkozó után.
Gratulálok a vendégcsapatnak. További sok sikert kívánok!
Hajrá EGER!

A szezon utolsó mérkőzését idegenben játssza az Eger SE. A DEAC vendégei lesznek május 25-én.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?