Utolsó előtti bajnoki mérkőzését játszotta az Eger SE Öregfiúk csapata. A vármegyei bajnokság 15. fordulójában a Heves gárdáját fogadták a Felsővárosi Sporttelepen. A vendégek 19. perc után már 3-0-ra vezettek majd szépített az Eger. Fordulás után tovább növelte az előnyét Heves csapata, a házigazdák pedig csak egyszer találtak be. Így 5-2-re nyert a vendégegyüttes. Ezzel eldőlt, hogy ők a Heves Megyei Öregfiúk Bajnokság aranyérmese. https://adatbank.mlsz.hu/match/59/10/25602/15/1782284.html

Nyilas László játékos: A Heves elleni hazai mérkőzés a bajnoki címről is dönteni fog, ezt jól tudta a csapat! Azonban a találkozó nem úgy kezdődött, ahogyan azt mi terveztük. Sajnos sok pontatlanság jellemezte a játékunkat, amit az ellenfél ki is használt, így már korán vezetést tudott szerezni a hevesi gárda. Sikerült szépíteni az első félidő végén, de a türelem hiánya miatt ismét eredménytelen volt a támadó játékunk a második félidőben is. Gratulálok a Hevesi LSC csapatának! Még egy mérkőzés van hátra a bajnokságból, ami a hevesiek otthonában lesz. Nem vár ránk könnyű feladat, de a győzelem megszerzése érdekében fogunk elutazni már csak azért is, mert szeretünk nyerni és szeretnénk jó érzésekkel zárni a szezont. Végül szeretném megköszönni Béres Misinek, a csapat körüli ténykedését, szervezését, játékát és vendéglátásunkba fektetett energiáját.

A két gárda május 31-én még találkozik egymással a hevesi sportpályán, így egymás között zárják le a szezont.

Az egriek sorsa is eldőlt már, hiszen a Bélkő SE-Öregfiúk gárdájának hiába van 24 pontja, mérkőzést már nem játszanak, így az ezüstérmes az Eger SE Öregfiúk csapata.

Jól kezdte a szezont az Eger. Az első két fordulóban győzelemmel nyitottak. Szeptember 12-én a Mátrai SE csapatával kezdtek, amikor is hazai pályán 10-5-re nyertek, majd szintén itthon 6-3-ra győztek a Tarnamente gárdája ellen.

A sikert követően azonban két vereség következett. Elsőként a Bélkő SE-Öregfiúktól 5-0-ra, majd a Heves ellen 5-3-ra kaptak ki. A bajnokság következő szakaszába pedig három győzelem született és a Heves elleni találkozót elhalasztották.

Tavasszal megnyert mérkőzések sorozatával indított az Eger. Azonban hátra volt még egy pótolni való és egy rendes bajnoki mérkőzés, mindkét esetben a Heves ellen. Az egyiket már lejátszották május 24-én, így vált biztossá mindkét gárda helyezése. Az utolsó egymás közti találkozót pedig május 31-én rendezik meg.

 

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


Vélemény, hozzászólás?