La Luna: ,,Egy remek napon vagyunk túl, bízunk benne, hogy sok ilyen áll még előttünk!”

Női utánpótlás részlegünk a LA LUNA kupán vett részt több csapattal, Gyömrőn!

A szombati napot a Szívósné Bozsó Renáta és Hegedűs Zsolt duó kezdte az U14-es tornával. Nem akárhogyan hangoltak a napra, mert a tornát magabiztos játékkal sikerült megnyerni, ráadásul a gólkirálynőt is mi adtuk Csengeri Lili személyében.  A torna válogatottjába Doboczi Fanni került be együttesünkből.

A torna dobogósai:

  1. Eger SE
  2. FC Hatvan
  3. MTK
A délutánt három csapattal és négy edzővel oldottuk meg, mert Fűkő Tibor és Dr. Vitányi László is csatlakozott egy-egy csapathoz.

U11-es együttesünk nagy küzdelemben vett részt és sajnos több sérülés is nehezítette a sorsát, ami különösen a helyosztókon ütközött ki, mert ezek a játékosok hiányoztak. A dobogó alsó fokáért folyó mérkőzés egy gólos veresége is lehet máshogy alakult volna. A csapat végül a negyedik helyen zárt. A torna válogatottjába Tanárki-Fülöp Pannát választották be tőlünk.

A torna élmezőnye:

  1. FTC
  2. Illés Akadémia
  3. UTE
  4. Eger SE

A picik is pályára léptek, ráadásul két csapatot neveztünk. Érdekesség volt, hogy a “fehér”-nek hívott együttesünk 2017-ből állt és egy 2018-as játékos is szerepet kapott benne.

Nagy öröm, hogy mindkét együttesnek sikerült győzelmet aratni és végig mosolyogták a csajok a napot! Csak a történeti hűség kedvéért jegyezzük meg, hogy a “tornagyőzelemről” (ha ez ebben a korosztályban bárkinek is fontos lenne…) egy időntúli góllal sikerült lemaradnunk!

A torna élmezőnye:

  1. MTK

2: Eger SE (piros)

  1. FTC

4: Eger SE (fehér)

Azt gondoljuk, hogy az egész klub és a város is büszke lehet a lányokra, mert nemcsak a pályán, hanem a pályán kívül is méltón képviselték Egert. 

Nagy dicséret illeti az edzőinket is, akik végig megtartották a remek hangulatot, nemcsak a saját csapatainknál, de az ellenfelek játékosainál is. Nem maradhatnak ki a szülők sem, hiszen feláldozták a napjukat, azért hogy a változatos időjárás mellett végig ott legyenek mellettünk, ráadásul a nézőtéri “díjat” is ők nyerték meg, mert valóban szülőként viselkedtek és nem “ultraként”.

Összefoglalva, egy remek napon vagyunk túl, bízunk benne, hogy sok ilyen áll még előttünk!

Kövesd csapatunkat az Instagramon is, csak egy kattintás!


 

Vélemény, hozzászólás?